Vino si tu la Social Media Snow Camp

Posted by

Te consideri una dintre acele persoane ce doreste sa afle cate ceva despre cele mai eficiente strategii de social media marketing ale anului 2016?Atunci vino si tu intre 24 si 27 Noiembrie la Paraul Rece pentru a lua parte la cea de-a 12-a editie a conferintei eveniment Social Media Snow Camp. Pregateste-te pentru cele mai frumoase experiente si totodata pentru intalnirea cu unii dintre cei mai cunoscuti speakeri.

Ce este Social Media Camp?

Daca nu stiai pana acum ce este Social Media Camp si iti doresti sa stii mai multe detalii, ei bine Social Media Camp este o conferinta eveniment ce intruneste diferite personalitati din industria de marketing si comunicare din tara. Evenimentul pune accent si prezinta tuturor participantilor cele mai importante (bune) strategii de social media marketing din 2016.

Programul evenimentului este structurat in trei teme importante din care vei afla lucruri foarte importante despre diverse strategii de marketing si comunicare atat in online cat si in offline.

  • EXERCITIU PRACTIC: CUM GANDESTI SI IMPLEMENTEZI O CAMPANIE DE PROMOVARE IN ONLINE?
  • COMPETITIE DE DEBATE: Sesiune speciala sustinuta de Radu Atanasiu – Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania;
  • Cele mai reusite campanii locale si internationale din 2016;

Mai multe informatii despre Social Media Camp si despre posibilitatea de a te inscrie vei afla de aici.