Cum poti verifica anvelopele pentru iarna?

Posted by

Nu stiu daca si voi apelati la diverse trucuri atunci cand vine vorba de functionalitatea unor produse sau obiecte, dar eu una nu ma numar printre aceste persoane. Desi de foarte multe ori mi s-a dovedit contrariul si mai mult decat atat am fost nevoita sa recunosc faptul ca am gresit.

Inca nu ma pot obisnui ca si micutele trucuri te pot scuti de anumite plati, iar tu te poti bucura de sumele de bani din pusculita ta. Si pentru ca tot am adus vorba de bani vreau sa va prezint o metoda foarte simpla prin care iti poti verifica singur anvelopele de iarna. Ai nevoie doar de o moneda de 5 bani care sa te ajute in timp ce tu iti verifici anvelopa.

Cum poti verifica anvelopele pentru iarna cu o moneda de 5 bani?

Mai intai de toate ar trebui sa stii mici detalii legate de aceasta moneda. De exemplu moneda de 5 bani are o distanta de aproximativ 6 milimetri dintre linia de sub inscriptia „bani” si muchia acesteia, in afara faptului ca o poti folosi la cumparaturi. In mod normal o anvelopa este buna si merita banii cu care ai achizitionat-o in momentul in care are mai mult de 5 milimetri de profil.

Ce inseamna acest lucru?

Pai simplu iti poti verifica anvelopa daca este in regula prin simpla introducere a monedei de 5 bani intr-unul din canturile (striatiile) anvelopei. Daca linia de sub inscriptia „bani” a monedei se vede inseamna ca anvelopa este uzata si nu este cazul sa prapaditi niste banuti. Daca in caz contrar linia de sub inscriptia „bani” nu se vede atunci aveti toate motivele sa achizitionati acea anvelopa.

Lucrul acesta il puteti realiza intr-un timp foarte scurt si fara prea multa bataie de cap. In plus daca poti preveni anumite chestii care nu sunt tocmai corecte, de ce sa nu apelezi si la lucruri de acest gen? Pana la urma nu strica nimanui sa incerce sa cerceteze putin mai mult, in special atunci cand vreti sa va achizitionati ceva.

Cat despre mine mi-am invatat lectia si ar trebui sa fiu putin mai deschisa in legatura cu aceste mici trucuri.