Curs dolar SUA in picaj direct

Posted by

In functie de rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA, cursul doralului american poate fi influentat. Si cum Trump a fost desemnat castigator se vorbeste de o scadere in ceea ce priveste cursul dolarului SUA in raport cu moneda euro. Este foarte posibil ca acest lucru sa nu dureze foarte mult timp, iar de maine sa se restabileasca un nou curs si o noua cotatie pentru moneda americana.

Cat despre castigarea alegerilor prezidentiale de catre Donald Trump in Statele Unite ale Americii am observat inca de dimineata tot felul de glume la adresa acestuia. Unele sunt de bun augur, iar altele nu sunt demne de a fi spuse aici. Printre multe altele ar trebui sa fim constienti de faptul ca acest om are in mainile sale una dintre puterile lumii, ceea ce ar trebui sa ne puna putin pe ganduri.

Inca dis de dimineata diferite pagini de socializare au fost luate cu asalt de fel si fel de opini a diverselor persoane, unii pro, iar altii contra lui Trump. Cine stie daca acest om se va schimba prin prisma noilor atributii pe care le va avea de acum inainte la Casa Alba sau va ramane acelasi Donald Trump cu toate defectele pe care le stim deja si suntem constienti de ele.

Nici pe meleagurile noastre victoria lui Trump nu a ramas in umbra, ba din contra se fac fel si fel de glume la adresa anumitor persoane publice de pe aici, dar si glume la adresa activitatii lor. Unii spun ca inca sunt in stare de soc si oare cum a fost posibil ca aceste alegeri sa fie castigate de Trump?

Probabil ca inca nu exista acea explicatie perfecta care sa explice aceasta situatie si probabil ca lumea s-a impartit putin mai altfel in ceea ce au insemnat alegerile din Statele Unite ale Americii. Pana una alta nu ne ramane decat sa observam ce se intampla cu respectivul curs al dolarului SUA si ce se va intampla cu politicile abordate de Trump. Cu siguranta lucrurile se vor schimba si vor lua un alt curs, dar ramane de vazut care va fi sensul acestor schimbari.