tabara lui John

„Generatia lui John” te provoaca din nou

Posted by

Vrei sa ai parte de o altfel de tabara? O tabara in care vei invata lucruri noi, vei cunoaste oameni noi si de ce nu vei afla ce inseamna adevarata socializare, departe de lumea virtuala in care te-ai afundat.

Daca intr-adevar iti doresti sa iei parte si sa simti ce inseamna o tabara fara telefoane, internet si alte accesorii dependente de lumea virtuala „Generatia lui John” si „Explore Education” te invita din nou la „Tabara de Offline”. Chiar daca ti se pare ireal sa mergi intr-o tabara unde conexiunea la internet si telefonul nu exista iti las aici cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa mergi in aceasta tabara.

In primul rand iti faci prieteni noi, te bucuri de o noua experienta si in plus te dezvolti personal. In al doilea rand te poti bucura de o minivacanta, in care o sa te intalnesti cu traineri calificati ce te vor ajuta sa-ti descoperi adevaratele talente si vocatia. Pentru mai multe detalii despre tabara si modul de a te inscrie afli de aici. Iar daca te intereseaza detalii de la tabara trecuta poti sa vezi numai decat aici.