Ce personaj din film ti-ai dori sa fii pentru o zi si de ce?

Posted by

As putea sa spun la nesfarsit ca sunt o adevarata „consumatoare de filme” – asta in ciuda celor spuse de ai mei amici care ma tot cicalesc pentru simplu fapt ca nu am prea mult timp de petrecut cu ei. Si da imi place enorm sa-mi investesc timpul uitandu-ma la diverse filme si seriale. Si pentru ca nu vreau ca acesta informatie sa ramana doar pentru mine trebuie sa precizez un lucru extrem de interesant – fiti cu ochii pe lista de filme a celor de la TNT.

M-am gandit sa dezvolt aceasta tema in acest articol deoarece in ultima perioada m-am uitat la cateva filme interesante si in plus de asta pentru ca mi-as dori sa reusesc sa schimb ceva din ceea ce se intampla in jurul meu, in partea mea de lumea. Iar daca stau bine sa analizez personajul in pielea caruia vreau sa fiu ar fi „Superman”.

Da, chiar daca suna cel putin ciudat mi-as dori sa fiu in locul personajului, cel putin asa o sa reusesc sa fac totul perfect, sa nu gresesc nimic si in plus de asta sa ii pot ajuta si pe ceilalti. Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand vad cate o persoana ca-si bate joc de un suflet (fie el om sau animal) imi vine sa-l strang de gat. Dar cum nu am o astfel de putere magica singurul lucru ce ramane de facut este doar sa-i atrag atentia si cam atat.

De aceea am si spus ca daca as avea puterile magice ale personajului meu preferat as putea sa o fac pe respectiva persoana sa simta exact ceea ce ea a facut celeilalte, fara sa ma agit prea mult. Si cu atat mai mult daca as putea face ceva bun cu siguranta as studia ceva mai mult pentru a gasi remedii si tratamente la toate bolile astea necrutatoare ce fac unora viata un calvar.

Poate ca aceasta dorinta a mea ar putea parea putin exagerata, dar nu. Este suficient sa-ti petreci o perioada de timp in spital, fie de voie, fie de nevoie, ca sa poti citi durerea pe chipul unora. Si desi stiu foarte bine ca in multe cazuri nu se poate face nimic, inca mai sper ca intr-o zi sa se schimbe ceva, iar suferinta oamenilor sa ia cumva sfarsit. Poate de asta avem nevoie cateodata de eroi.

Si cand ma gandesc ca asta ar fi o mica parte din ceea ce as putea face cu puterile personajului din filmul meu preferat parca imi vine mai, mai sa-mi fac o lista intreaga… Ma simt de parca as visa in continuu, de aceea te invit si pe tine sa visezi cu ochii deschisi si sa-mi spui in pielea carui personaj ai vrea sa fii si de ce? Si apropo personajul meu favorit va aparea in curand pe TNT.