Acum e randul tau sa te simti util! Vino la miting!

Posted by

Nu stiu daca si tie ti s-a intamplat dar eu am avut momente in viata in care ma simteam nefolositoare, zilele mele se scurgeau si eu parca nu faceam nimic folositor nici pentru dezvoltarea mea ca persoana , nici pentru cei din jur.

Am citit zilele acestea despre cazul familiei Bodnariu care a oripilat intreaga tara. Familia in cauza , ca si multi alti romani care parasesc tara pentru a duce un trai cat de cat decent in alta parte, acestia au plecat in Norvegia sa munceasca ca sa duca o viata mai buna pentru ei si pentru copiii lor. Toate au fost bune si frumoase un timp, familia s-a stabilit, si-a dat copiii la scoala..n-a durat insa mult, ca s-au trezit cu cei de la Serviciul de protectie al copilului „rapindu-le” copiii pentru simplul pretext ca acestia au folosit corectia fizica pentru a-si disciplina copiii..cine s-ar fi gandit?? Daca s-ar pune problema asa 90% din copiii romanilor ar trebui predati Serviciului de protectie al copilului….

Haideti sa ne unim cu toti alaturi de familia indurerata care isi doreste copiii inapoi si SA MERGEM LA MITING ! 

Cu sprijinul bisericilor creștine evanghelice și ortodoxe din Prahova, sâmbătă, 13 februarie, ora 11.00, la Palatul Administrativ(Casa Alba),Ploiești va avea loc un miting de protest împotriva abuzurilor Norvegiei, săvârșite prin Barnevernet, un miting pașnic de susținere pentru familiile Bodnariu, Nan, Rădulescu și alte familii despărțite în mod inuman și violent de proprii copii.

Invităm pe toți locuitorii Ploieștiului și ai împrejurimilor, indiferent de naționalitate și confesiune religioasă, să se alăture acestui demers de solidaritate pentru aceste familii. Veniți să facem împreună un zid pentru a ne apăra familiile, valorile creștine și identitatea noastră națională!