Se deschide prima Anticafenea la Ploiesti, Anticaffe New Experience

Posted by

Desi este un concept nou pentru cei din Ploiesti, majoritatea au auzit de Seneca Anticaffe din Bucuresti si sunt familiarizati cu acest concept nascut initial in Rusia si apoi preluat si in alte tari precum Germania, Franta, Italia si Slovacia.

In Romania, in afara de cel de la Bucuresti, mai exista inca unul la Brasov. Astfel va anuntam ca s-a deschis primul si la Ploiesti.

Ce presupune o Anticafenea?

Este un loc unde platesti pentru timpul petrecut in interior, avand la dispozitie numeroase resurse de relaxare, precum carti de citit, jocuri de tip board-games pentru a va putea juca cu prietenii, eventual si un spatiu mai de business, unde puteti discuta sau lucra, acces la internet si multe altele. Ce ofera Anticafeneaua din Ploiesti, gasiti mai jos.

De asemenea, de cele mai multe ori, intr-o anticafenea, ceaiurile si cafeaua sunt din partea casei, adica intra in acel timp pe care il platesti la plecare.

 

Ce ofera Anticaffe New Experience – Ploiesti?

Pune la dispozitia publicului 5 spatii dotate corespunzator pentru urmatoarele activitati:

 • Library – o sala in care te poti bucura in liniste de cele peste 1000 de carti din biblioteca noastra
 • Office – o sala dotata cu imprimanta, scanner si tot ce-ti trebuie intr-un birou in care poti lucra la afacerea sau la proiectele tale
 • Gamming – o sala in care te poti distra alaturi de prieteni, jucandu-te diverse jocuri logice sau de societate
 • Activity – un loc unde poti asista si participa la diferite evenimente in functie de pasiunile tale, alaturi de comunitati de oameni cu aceleasi interese
 • Networking – un spatiu in care poti savura pur si simplu o cafea sau o bautura alaturi de prieteni sau de colegi de liceu, de facultate sau de munca.

 

Locatie si preturi Anticaffe New Experience – Ploiesti

Prima ora este nedivizibila si costa 10 lei, dupa care pretul este de 12 lei pe ora, divizibil in segmente de 10 minute, adica platesti 2 lei pentru fiecare 10 minute petrecute in cafenea dupa prima ora, care este nedivizibila.

Locatia la care se afla anticafeneaua: Strada Nicolae Titulescu nr.40. Pentru mai multe informatii, avem si un nr. de telefon: 0799-66.99.66. Mai multe probabil veti gasi si pe site-ul lor, aflat momentan in lucru si cu sectiuni in constructie: http://anticaffe.ro/.

 

P.S. Asteptam cu interes poze de la locatie, poza folosita de noi in cadrul articolului fiind cel mai probabil din Seneca.

7 comments

 1. Multumesc pentru adresa si articolul! Nu stiu cum s-a facut dar nici unul dintre articolele citite precendent (referitoare la anticafenea) nu preciza locatia acesteia.
  Vreau si eu sa ma duc! Dar unde este???? :))

  1. Nu toata lumea isi face treaba in mod profesionist. De luni deja s-a deschis si am vazut si cateva poze de acolo, dar din pacate sunt si eu intr-o mica vacanta la munte.

   1. Pretul este pe persoana sau pe masa? Daca consum ceva mai platesc si ca sa stau?

    1. Pretul este pe ora, de persoana. Platesti timp de calitate, ceaiul, cafeau si sucuripe sunt din partea casei din cate am inteles. Cred ca poti sa dai o fuga sa vezi despre ce e vorba cel mai bine si dupa aceea sa ne spui si noua.

Comments are closed.