John Cristea ofera tinerilor oportunitatea de a se face auziti

Posted by

Ajuns la al patrulea sezon, Generatia lui John lanseaza o invitatie deschisa tuturor tinerilor care au ceva de spus si vor sa se faca auziti. Chiar daca prin intermediul emisiunii s-au prelindat peste 1000 de invitati pana acum, sunt sigur de faptul ca sunt inca o multime de tineri care au lucruri interesante de spus, dar care inca nu au curaj sa apara in fata camerelor de luat vederi. Pentru ei toti, John le adreseaza invitatia de mai jos.

Eu personal, imi aduc aminte de barfele la inceputurile emisiunii cand se vorbea despre faptul ca emisiunea se va inchide dupa ce a invitat o mana de bloggeri si alti cativa invitati. Ei bine, se pare ca John si-a dat toata silinita in a isi face foarte bine treaba si astfel a ajuns sa dezvolte si sa creasca emisiunea, de la an la an, devenind una dintre cele mai apreciate emisiuni locale.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in emisiune este sa completezi formularul de aici, dar nu inainte de a citi, mai jos, cele cateva criteri care sa iti confirme ca te incadrezi in formatul emisiunii:

  • Esti tanar si te implici in evolutia si devoltarea tinerilor din Ploiesti (si nu numai).
  • Esti din Prahova sau din imprejurimi, desi nu e un criteriu strict de selectie, probabil daca esti din celalalt colt al tari e mai greu sa ajungi la Ploiesti si implica ceva costuri.
  • Ai idei si proiecte despre care vrei sa afle publicul larg (aici cred ca te putem si noi ajuta prin intermediul acestui ziar online).
  • Ai nevoie de o confirmare a calitatilor si ideilor tale (uneori fiind un lucru foarte necesar daca te afli la inceput de drum).
  • Vrei sa te faci auzit (si astfel sa gasesti si alte voci care rezoneaza cu mesajul tau).
  • Te pricepi la socializare si vrei sa comentezi anumite aspecte din mediul online.
  • Ai pasiuni interesante si crezi ca a venit momentul sa le prezinti si celorlalti (eu zic ca e important sa ai curajul sa o faci).
  • Ai o problema la care nu gasesti inca o rezolvare.
  • Vrei sa schimbi lumea in mai bine.

Daca eu nu te-am convins, da o fuga si pe la prahovatv.ro, gasesti acolo arhiva emisiunilor si sunt sigur ca astfel iti vei gasi curajul de a pasi in fata camerelor de luat vederi. Iti garantez ca va fi o experienta interesanta si de care te vei bucura.

La final de articol, lansez inca o data provocarea celor care cred ca au proiecte interesante pentru comunitarea locala, sa ne contacteze, pentru ca in masura resurselor disponibile, vrem sa ii ajutam sa se promoveze.