Ai aflat si tu?!

Posted by

Sambata, 24 septembrie, HUB/23 si Anticaffe New Experience Ploiesti te asteapta sa iei parte la o noua provocare. Daca esti blogger sau doar iti place sa scrii si nu ai un blog poti lua parte la o noua intalnire a bloggerilor.  Daca te numeri printre personele care intotdeauna sunt dornice sa invete cate ceva nou sau doar iti plac experientele noi te invitam la un nou concept al intalnirilor dintre bloggeri.

Aici vei avea parte de noi surprize si de o serie de activitati ce iti vor antrena inteligenta si in acelasi timp imaginatia. Invata sa comunici simplu si eficient, dar si sa-ti construiesti propriul tau blog, invata cum sa-ti dezvolti propria ta afacere prin intermediul blogului si nu numai.

Totoadata vei putea cunoaste antreprenori de la care vei invata cum sa-ti dezvolti afacerea ta, dar si multe alte secrete din lumea afacerilor, cu atat mai mult ca vei putea invata lucruri legate de marketing si multe alte lucruri importante.

Pe de alta parte vei putea impartasi experientele tale celorlalti bloggeri si de asemenea vei putea gasi solutiile si rezolvarile tuturor problemelor legate de blogul tau. Iti garantam distractie si multe surprize, pe de alta parte iti oferim posibilitatea de a te dezvolta, interactiona si de a avea parte de experiente noi. Intalnirea va incepe la ora 11.00.

Discutiile libere te vor ajuta sa intelegi cat mai multe lucruri despre blog, despre cum iti poti imbunatati blogul, dar si dezvoltarea ta personala. Programul si toate detaliile acestui eveniment le gasesti aici cat si pe site-ul initiatorului acestui proiect Dragos Schiopu.

Ceea ce mai avem de spus este legat despre tombola ce va fi organizata, dar si de jocurile ce te vor tenta sa participi la acest eveniment. Grabeste-te sa prinzi si tu un loc, deoarece locurile sunt limitate! Te asteptam la eveniment sa legam noi prietenii si sa dezvoltam noi activitati.