Ai nevoie de mai mult confort si stabilitate? Faci un upgrade cu suspensii pe aer la Mazda

Posted by

Poate ca nu trebuie sa fii vreun cunoscator al ingineriei automobile pentru a-ti da seama ca suspensia masinii poate fi imbunatatita. De aceea, iti recomandam pernele auxiliare. Iti si spunem de unde le poti comanda, totul in randurile ce urmeaza.

Despre pernele auxiliare am auzit cu totii. Unii mai sceptici ca altii considera ca un astfel de tuning este un moft. Insa in egala masura este vorba si despre aspecte practice. Sa luam exemplul unui kit de perne pe aer Mazda CX7. Mazda este un autovehicul bun, o marca auto de care nu se plang prea multi, asadar masinile sunt fiabile. Insa nu ar strica sa aiba parte de un update. Update care poate fi vorba despre un set de perne auxiliare. Acestea vor fi montate in interiorul arcurilor elicoidale, vor fi umflate cu aer si astfel suspensia va putea fi reglata diferit.

O experienta imbunatatita

Scopul acestui tuning este sa ai parte de confort sporit la condus. Si vei reusi sa obtii acest lucru. Pentru ca astfel de suspensii pe aer Mazda vor prelua o parte din balansul pe care il resimti mai ales cand circuli pe portiuni de drum cu denivelari. Sau unde sunt zone accidentate. Cei care locuiesc spre exemplu la periferia unui oras stiu foarte bine ca extinderea in zona imobiliara nu a fost la fel de rapid urmata de infrastructura dezvoltata. Asa se face ca zone de locuit sau de petrecut timpul exista, insa nu la fel putem spune despre calitatea drumurilor si despre zonele de acces.

Cu alte cuvinte, astfel de perne pe aer vor imbunatati experienta la volan. Iar acum sa vedem si ce oferte sunt pentru aceste accesorii.

Kit complet de perne auxiliare, disponibil online pentru comanda

Pentru cei interesati de astfel de accesorii pot accesa perneauxiliare.ro. De aici pot comanda kituri complete, cu bucse de pozitionare incluse. Adica tot ce este necesar pentru montaj. Comanzi setul, mergi la service, montarea acestora nu dureaza mai mult de cateva minute. In ceea ce priveste partea tehnica si asistenta la montaj, cei de la perneauxiliare.ro pot oferi consiliere gratuita si pun la dispozitie si videouri explicite.

Cat despre a comanda, nu este deloc greu sa faci asta, pentru ca filtrul activ din pagina te directioneaza imediat spre setul complet si potrivit de perne auxiliare.

Cat rezista astfel de accesorii?

Poate ca una din cele mai frecvent intalnite dileme si intrebari se refera la rezistenta acestor produse. Este clar, de indata ce le montezi, poti mari capacitatea de incarcare a masinii, suspensia existenta este mai protejata, dar pentru cat timp te poti bucura de astfel de avantaje? Afla din pagina furnizorului mentionat ca astfel de perne vin la pachet cu o garantie de 12 luni si au durata de viata de 4 pana la 5 ani, depinde insa si de stilul tau de condus. Afla din pagina furnizorului si ce spun alti clienti despre aceste produse, daca este nevoie de un punct in plus de convingere.

Contact: office.perneauxiliare.ro@gmail.com