Cum sa iti recapeti increderea in sine? Cu ajutorul unui implant dentar la un pret avantajos!

Posted by

Zambetul este un element care te face sa te simti increzator, insa pot exista si situatii in care acesta sa nu te multumeasca pe deplin. Fie ca este vorba de lipsa unui dinte sau a mai multor dinti, nu este nevoie sa privesti situatia cu disperare, ba din contra, trebuie sa stii ca exista solutii.

Medicina a avansat rapid in ultimii ani, iar in prezent avem de-a face cu mijloace avansate prin care aspectul danturii poate deveni asa cum ti-ai dorit. O varianta tot mai apreciata este cea a implantului dentar, pe care o poti efectua la o clinica stomatologica din Bucuresti, mai exact la Dental Premier.

Chiar daca multi oameni inca se tem sa viziteze cabinetul stomatologic, grija pentru dantura trebuie sa fie permanenta, pentru a evita orice fel de urmari neplacute. Consultul stomatologic periodic poate determina daca exista probleme la nivel dentar, de tipul cariilor sau a infectiilor dentare.

Revenind la subiectul principal, implantul dentar, trebuie sa stii ca acesta este o optiune potrivita daca ai dinti lipsa. La Dental Premier vei putea beneficia de tehnologii moderne pentru un zambet asa cum iti imaginezi. Descopera in randurile de mai jos informatii pretioase legate de importanta unui implant dentar si de pretul acestuia.

De ce sa iei in calcul varianta unui implant dentar?

Pana sa ajungi la detalii tehnice si preturi, important este sa stii de ce ai nevoie de un implant dentar, mai exact cand. Astfel, stii deja ca fiecare persoana este unica in felul sau, iar acest lucru este valabil si in cazul danturii. Fiecare pacient prezinta nevoi diferite in ceea ce priveste dintii, de aceea nu exista un raspuns standard la aceasta intrebare.

Totusi, poti lua in calcul aceasta varianta in cazul in care iti lipsesc unul sau mai multi dinti si nu iti doresti solutii temporare. Pana la urma urmei, un implant dentar reprezinta o investitie in propria sanatate si stare de bine, ce iti poate aduce beneficii nu doar la nivel fizic, ci si psihic.

Cum se calculeaza pretul unui implant dentar?

Ca orice persoana aflata in situatia de a face o astfel de investitie, probabil te intrebi ce pret este nevoie sa platesti pentru zambetul tau. Ei bine, afla ca pretul unui implant dentar este influentat de mai multi factori, pe care ii vei descoperi in cele ce urmeaza.

In principal, pretul unui implant dentar poate sa difere in functie de:

  • Costul implantului si inserarea sa.
  • Pretul bontului protetic.
  • Pretul coroanei dentare.

Bineinteles, acestia sunt factorii de baza care influenteaza pretul unui implant, insa pot aparea si alte costuri in functie de pacient, inclusiv investigatii suplimentare, radiografii, analize si altele de acest fel.

Materialul, de asemenea, are o mare relevanta pentru pretul final al procedurii, fie ca este vorba de titan sau zirconiu. Preturile pornesc de la 2000 de lei pentru un implant si pot sa difere in functie de numarul de implanturi de care ai nevoie, materialele utilizate, investigatiile recomandate, dar si alti factori externi. Important este sa te prezinti la un consult de specialitate care va determina daca ai nevoie de un implant dentar, precum si de numarul acestora. Descopera aici un implant dentar pret avantajos, care sa iti redea increderea in propria persoana si aspectul de odinioara.

Asadar, ai grija de zambetul tau, iar atunci cand nu esti pe deplin multumit de acesta poti lua in calcul varianta unui implant dentar, realizat la o clinica de top din capitala. Acceseaza pagina oficiala pentru detalii suplimentare.

Contact:

+40758237879

+40742288440

+40758791817

+40748882647

contact@dentalpremier.ro