Asteptarile mele cand vine vorba de gazduire!

Atunci cand vine vorba de a achizitiona servicii de gazduire, cel mai important lucru la care ma uit este pretul. Blogul meu nu are nici foarte mult trafic, nici nu sunt foarte afectat daca are scurte perioade in care nu functioneaza, asadar pretul este unul din factorii importanti pentru mine in alegerea unui astfel de serviciu de gazduire.

Cu toate acestea, chiar daca ma uit in primul rand dupa pret, ma astept totusi la un serviciu decent, care sa aiba un uptime de peste 95% si care sa imi ofere indeajuns spatiu pentru a urca fara probleme pozele pe blog si a ma putea desfasura in voie cu articolele. Oricum, din cate stiu, textele nu necesita asa mult spatiu, doar pozele ar putea crea probleme, pentru ca se pot aduna intr-o cantitate destul de mare de-a lungul anilor. Chiar si asa, un pachet de gazduire cu 100 de Gb spatiu cred ca ar fi arhisuficient pentru nevoile mele.

Dar asta nu e tot, am si un concurs pentru voi.

Concurs pentru cititorii Ghimpelui:

Pentru ca tot v-am vorbit mai sus de serviciile de gazduire, ce ati zice daca as oferi 5 premii constant in pachete de gazduire si un domeniu pentru 5 dintre cititorii mei? Ce trebuie sa faci pentru asta? Sa lasi un comentariu in care sa spui care sunt asteptarile tale din partea firmei de hosting si eu iti voi oferi ca premiu un pachet de hosting si un domeniu .com, .net, .org, .info sau .eu, timp de un an.

Voi alege 5 castigatori ale caror comentarii imi plac cel mai mult, iar daca numarul total de comentarii este mai mic decat 5, voi da premiul doar la jumatate din participanti.