Servicii de securitate si paza prin Ordis

Posted by

Pentru cei interesati, Ordis vine cu un pachet complet de servicii de securitate si paza pentru companii, dar si in cadrul diverselor evenimente. In prezent, acopera obiective din peste 10 orase ale tarii si sunt prezenti in Bucuresti, Cluj Napoca, Alba Iulia, Targu Mures, Valcea, Sibiu, Sighisoara, Bistrita, Baia Mare, Medias, Deva si Sighetu Marmatiei. Prin intermediul celor peste 250 de angajati, acestia pot monitoriza peste 1500 de obiective, asigurand servicii de protectie, control acces, protectie vip, monitorizare efractie si multe altele.

Pentru monitorizarea obiectivelor, firma pune la dispozitia clientilor, in mod gratuit, sistemele de supraveghere (in custodie) pe toata perioada desfasurarii contractului. Astfel scapi de investitia initiala, care este destul de scumpa atunci cand vorbim de sisteme de securitate.

Sa speram ca in curand se vor extinde si la Ploiesti, pentru ca stiu cativa oameni care ar putea avea nevoie de ceva centrale de alarma si servicii de genul acesta, asa ca o sa am ce le recomanda.

ordis_protectie_paza

Daca doriti sa stiti mai multe despre ei, va invit sa vizitati pagina lor de internet si cu siguranta veti afla mai multe despre multitudinea de servicii oferite. Eu va mai spun doar atat, ca i-ati intalnit cu siguranta pe la diverse evenimente desfasurate prin tara, precum: Media Music Awards, Festivalul International de Teatru, festivalul Airfield si mai multe evenimente din programul cultural Sibiu, Obor Fest, Festivalul vinului, Cibin Fest, Caravana Ambient cu trupa Voltaj si multe altele. Deci, cand mai mergeti pe la cate un festival mai mare, intrebati-va daca nu cumva cei care va asigura protectia in cadrul festivalului nu sunt chiar de la Ordis.

De asemenea, tot la ei pe site gasiti si o gama foarte variata de echipamente de supraveghere video, echipamente profesionale si de buna calitate: camere video de supraveghere, sisteme de alarma, tot felul de senzori, sisteme de pontaj si acces si multe altele.

One comment

  1. Cautand pe internetul din Romania iata ca am aflat pe saitul dumeavoastra.
    Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe acest sait si va urez cat mai mult succes!

Comments are closed.