Atitudinea unui ploiestean fata de nepasarea unora

Posted by

Ca lucrurile nu merg destul de bine in acest oras nu mai este o noutate, insa nesimtirea unora intrece orice limita a imaginatiei. Sau mai bine spus nepasarea, nesimtirea si lipsa de respect duc la actiuni pe care nu ar trebui sa le ignorm. In cele din urma va voi prezenta un aspect interesant a ceea ce reprezinta campania #TuCeHandicapAi?initiata de Claudius Dociu, pe care, bineinteles, il stiti deja.

Si daca sunteti familiarizati cu postarile lui de pe pagina de socializare facebook, probabil ca sunteti la curent cu tot ceea ce s-a intamplat in urma cu cateva ore. Iar daca nu ai avut curiozitatea sau nu ai reusit sa vezi ce se intampla acolo iti voi prezenta pe scurt evenimentele ce au starnit un val de comentarii la postarea lui Claudius.

Intr-o parcare destul de mare a unui binecunoscut supermarket era parcata pe un loc dedicat persoanelor cu handicap o masina a celor de la Inspet, iar Claudius a luat atitudine si a cerut printr-o nota scrisa catre conducerea acestora sa explice acest fenomen. Cum raspunsul s-a lasat asteptat, Claudius a incercat sa afle o opinie a celor implicati printr-un telefon, insa raspunsul nu a fost unul favorabil.

As putea spune ca nepasarea chiar este la ea acasa in acest oras, fara nici un fel de problema si fara sa fie deranjata de cineva. Iar raspunsul a fost „N-avem timp de prostiile dv!”. Poate ca, daca Politia Locala se va sesiza (desi nu prea cred) vom avea parte si de ceva mai normal, dar pana atunci mai avem ceva de asteptat. Iar daca va asteptati si mai sperati la un oras modern, ca cele din occident se pare ca vom mai avea cam mult si bine de asteptat.

Cel putin avand in vedere aceste mici neintelegeri a unora cu societatea in care traim si cu normele acesteia. Stiu ca am fost cam rautacioasa in acest articol, dar poate ca ar trebui sa fim putin mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru si sa facem ceva pentru a imbunatati diversele situatii.