De ce avem nevoie de parcare Otopeni

Posted by

Ne-am facut bagajele si oricat am incercat sa ne restrangem, tot au iesit patru genti imense, mai ales ca dorim sa petrecem o saptamana de vis in Maramures. De Pasti am fost la Cheile Bicazului si unul dintre noi a trebuit sa se sacrifice conducand aproape 8 ore fiindca obisnuim sa ne abatem din drum la toate obiectivele turistice care se afla in apropiere.
Din cauza acesta el nu a putut fi atent la peisaje, iar acum nu dorim sa se intampla la fel. Pentru deplasare la fata locului vom inchiria o masina de la Cluj. Deoarece destinatia de concediu este Maramuresul.

Bun. Si cum sa tragem de atata bagaj prin mijloacele de transport in comun? Poate copilul sa isi urce si sa isi coboare geanta grea pe scarile de la metrou sau pe cele de la autobuz?
Evident ca ne ducem cu masina noastra ca sa ne fie usor si la intoarcere si in concediu plecam cu avionul. Intr-o jumatate de ora am ajuns fara ca unul dintre noi sa fie obosit si stresat la extrem.

Sigur ca va intrebati acum ce facem cu masina. Pentru cei care doresc sa aiba aproape mijlocul personal de transport exista parcare Otopeni care nu este nici scumpa si vine si cu o serie intreaga de facilitate deloc de neglijat.

Este o parcare ingradita, cu camera de luat vederi si agenti de paza, deci ultrasecurizata. Din parcare pana la terminalul aeroportului si invers furnizorii de serivicii pun la dispozitia calatorilor un microbuz care sa ii duca si sa-i aduca, asa ca grija manipularii gentilor grele dispare. Tarifele nu sunt deloc mari, fiindca anul trecut au fost locuri din tara in care ni s-a cerut 5 lei pe ora, asta ar insemna 70 de lei pe zi.

In parcarea de langa aeroport, prima zi de stationare costa, iar urmatoarele cate 12 lei pe zi.

Cat lasi masina in aeroport i se pot face si anumite imbunatatiri contra cost, lucru imposibil cand te folosesti de ea zilnic si nu ai timp.

De pilda curatarea si igienizarea tapiteriilor auto costa de la 250 de lei, robotul presiune roti se utilizeaza gratuit, iar robot asistenta pornire contra cost.

Cel mai mult ne bucura sa ne stim masina in siguranta si aproape de aeroport, astfel ca la intoarcere nu trebuie sa chemam un taxi, ci totul decurge rapid si usor.

Trei sisteme diferite de securizare asigura maxima protectiei autoturismului nostru, in timp ce noi putem vizita linistiti manastirile, muzeele si vom face trasee sa ne mentinem in forma.

Aceasta parcare ne ia practic grijile de pe umeri: condusul obositor 7-8 ore cu mici opriri, parcarea masinii si pazirea ei cu strasnicie.

In plus, la intoarcere vom gasi o masina cu scaunele perfect curate.

Am lasat o masina cu tapiteria patata si lipicioasa si vom lua una cu scaune noi-noute.

Ganditi-va ca parcarea masinii in aeroportul Otopeni si ajungerea la destinatia indepartata de casa dumneavoastra cu avionul este una dintre cele mai bune solutii! Rezervati cu incredere loc de parcare la Airoport-parking.ro!