In fiecare zi in mallul nostru oamenii sunt siguri de viata

Posted by

Sa fii sigur de viata este cel mai important cadou pe care ti-l poate face cineva. Chiar daca in mallul nostru functioneaza sute de instalatii electrice, la etaj se gatesc in zeci de puncte mancare romaneasca, hrana cu specific arab sau asiatic, musafirul nostru stie ca nimic rau nu i se va intampla aici.

Niciun fir de fum nu a iesit vreodata in cladirea uriasa si nicio flacara.

Stit de ce? Fiindca avem contract cu Protecons.ro, firma de profesionisti care ne-au ajutat sa obtinem autorizatie pompieri.

Am tinut legatura cu ei de la inceput si ei ne-au consiliat in vederea punerii la punct a celui mai performant sistem de prevenire si stingere a incendiilor. Cu multe din conceptiile lor am fost de accord. Iata care sunt acestea:

-este mult mai important sa previi decat sa intervii in caz de calamitate.

Pentru asta este bine sa se puna la punct atat documentatia pentru obtinerea avizului si a autorizatiei, dar si a sistemelor de semnalizare a incendiilor si de prevenire a lor.

-Intr-o institutie, oamenii au asigurata securitatea cotidiana 100%, daca de consiliere, autorizatie, avizare, prevenire si stingere incendii se ocupa personal care se pricepe la toate acestea si este calificat.

-cand vine vorba de securitatea umana, banii nu se iau in calcul fiindca vietile oamenilor sunt mult mai importante. In acesta directie conduce firma amintitat mai sus institutiile pe care le coordoneaza. In cadrul consilierii se aleg cele mai scumpe sisteme de semnalizare si echipamente de stingere a incendiilor. Este prioritar ca de la primul fum mai gros sa se declanseze alarma si oamenii sa poate evacua cladirea, iar cei calificati sa participle activ la stingerea incendiilor. Mai bine sa fie o alarma falsa, decat sa sune alarma prea tarziu! Viata are prioritate, iar cu focul nu este de glumit, tocmai de aceea Daca vreti ca securitatea sa domneasca in institutia pe care o conduceti, faceti un parteneriat de lunga durata cu firma prezentata mai sus.

Si la noi au furnizat aceste servicii cu maxima seriozitate si i-am urmarit cu atentie.

1. Sunt meticulosi. Nu fac lucrurile sa fie facute, ci cu responsabilitate fiindca ei isi asuma raspuderea cand organele statului vin in control. In acel moment conducatorii institutiei pot lipsi, Protecons ii va reprezenta cu success.

2. Inspecteaza fiecare colt de cladire si nu trec mai departe, pana nu se remediaza erorile care ar putea declansa incendii, explozii, inundatii.

3. Dovedesc multa pricepere profesionala si sunt la curent cu tot ceea ce apare nou in domeniu.

4. Au contracte cu malluri, hoteluri, banci si scoli si nimic rau nu s-a intamplat in acel loc supravegheat cu atentie de specialistii lor.

5. Preturile sunt oneste raportate la importanta serviciilor. Ei salveaza vieti si bunuri si cer prea putin pentru acest aspect de importanta capitala.

Nu mai stati fara avize si autorizatii, dar inainte de toate puneti-va cladirile la punct sa nu platiti tribut in vieti omenesti! Legatura cu Protecons.ro poate fi facuta facil si urgent, iar colaborarea pe termen lung decurge la fel de operativ. Incendiile pot surveni in orice clipa si in orice anotimp, nu numai iarna din cauza focurilor din sobe sau centrale.