nov. 14

Balul Bobocilor UPG Ploiesti

Balul Bobocilor UPG Ploiesti

Dupa cum s-a obisnuit si anul acesta bobocii Universitatii „Petrol si Gaze” Ploiesti au parte de un eveniment extrem de asteptat si anume Balul Bobocilor UPG.

Liga Studentilor UPG impreuna cu Liga Studentilor Basarabeni din Ploiesti au pus si acest an la cale organizarea acestui eveniment cu traditie. Ca si in trecut studentii se aduna in numar mare si petrec o seara de neuitat prin care sa exprime cu adevarat spiritul studentesc si viata de student.

Evenimentul va avea loc marti 21 noiembrie 2017, incepand cu orele 21:00, deci chiar daca esti sau nu student, salveaza data!

Locatia:

Pentru a continua traditia Balul Bobocilor UPG va avea loc si de aceasta data in Da’Mask Club. Aflat in incinta Centrului de Calcul, clubul a devenit de ceva timp o locatie celebra si cautata, de catre tinerii din oras si nu numai, pentru petrecerile nebune, distractie si atmosfera libertina.

Ce se pregateste?

Se anunta o multime de surprize. Pe langa clasicele concursuri de Miss si Mister Boboc, studentii vor avea parte de concursuri cu premii, momente artistice si distractie pe masura!

Concurentii aflati pe locurile doi si trei la concursurile de Miss si Mister vor primi din partea sponsorilor premii, iar castigatorii vor primi, pe langa premiile consistente si titlul de Miss si Mister Boboc 2017.

Line-up:

Traditia spune ca Balul Bobocilor trebuie sa aiba si un artist. Anul acesta Nane va fi artistul care va incanta publicul cu piese consacrate precum 911 si Instincte Primare!

Atmosfera serii va fi intretinuta cu beaturi fresh dar si ritmuri cunoscute de catre Alexandru Nan, DJ cu experienta si cu un nume deja cunoscut intre clubberii ploiesteni.

Biletele de acces la eveniment pot fi achizitionate de la membrii Ligii Studentilor UPG in corpul I al Universitatii „Petrol si Gaze”, fiecare bilet costand 20 de lei, dar si in seara evenimentului la locatie pentru suma de 25 de lei. Rezervarile se fac telefonic la numarul de rezervari al Da’Mask Club. Numarul de bilete si locuri este limitat!

Ce spui? Are you in?

Vom reveni cu un articol de dupa eveniment.