Blogmeet – Aprilie 2017

Posted by

Se pare ca dupa mult mult timp in care nu s-a mai intamplat nimic notabil in blogosfera prahoveana, luna aprilie va da startul unei noi intalniri a bloggerilor. Iar acest lucru se va intampla datorita initiativei pe care a avut-o Bogdan Dinu. Ceea ce inca nu pot confirma este data acestei intalniri, ora si locatia unde va avea loc aceasta intalnire.

Insa sunt sigura ca Bogdan va reveni cu amanunte si cu noi informatii legate de aceste date. Sunt foarte curioasa sa vad cati oameni vor ajunge la aceasta intalnire si poate vom reusi sa creionam si proiecte comune. Cum sunt o fire foarte energica nu ma plang ca nu am avut proiecte, ci ba din contra am avut momente cand am crezut ca nu le mai pot face fata.

Dar am trecut cu bine peste toate aceste momente fara sa ma plang de activitatea mea. Pe de alta parte imi surade ideea sa construim ceva impreuna, impreuna cu cei ce se vor strange la acest blogmeet. Habar nu am despre ce vom discuta, dar sunt dispusa sa ascult, poate am sansa sa ma inspir si de la altii. De fapt cam asta se intampla de obicei indiferent de intalnirile la care merg sau de oamenii pe care ii intalnesc.

Voi ce parere aveti despre acest lucru? Participati la blogmeetul organizat de Bogdan si cum vi se pare aceasta initiativa a lui? Eu spun ca era necesar o astfel de intalnire si chiar se poate transforma in ceva benefic pentru toata lumea. In plus de asta nu este rau sa mai socializam si noi putin, sa aflam lucruri noi si de ce nu sa ne bucuram de compania celorlalti. Pana una alta eu sunt nerabdatoare sa vad ce se va intampla la acest blogmeet si bineinteles astept vesti de la Bogdan pentru a afla detaliile necesare. Nu uita ca te poti inscrie aici.

Comments are closed.