Red Bull Soapbox te incarca cu energie si in acest an 2016

Posted by

Red Bull, marca de bautura energizanta atat de cunoscuta in intreaga lume, care este una dintre cele mai vandute tipuri de bauturi de acest fel, a lansat de acum mai bine de 10 ani de zile spectacolul intitulat Soap Box, care s-a desfasurat in Romania de cateva ori.Spectacolul antreneaza nu numai mintea, cat si corpul si este caracterizat printr-o explozie de energie din partea participantilor si a celor prezenti.

Red Bull Soap Box vine si anul acesta in Romania, cu o alta editie speciala care, ca si acum 2 ani de zile, ii are prezenti pe castigatorii din 2014, tinerii care au intretinut atmosfera evenimentului. Trebuie sa ii votati si anul acesta, asa ca va invit sa dati click aici. Ce presupune evenimentul? Curse de vehicule artizanale, adrenalina, curaj si poate si niste energizant Red Bull. Si, bineinteles, cativa soferi amatori, dornici de distractie. Daca vrei si bal mascat si Halloween intr-un singur loc, nu il gasesti decat la Red Bull Soapbox 2016, din Parcul Colina din Cluj Napoca.

Iubitorii de viteza si adrenalina, inarmati cu curaj si indemnati de voie buna se pot informa despre concurs aici (click pe link). Printre echipele participante de anul acesta s-au inscris in competitia din 2016 si Ionel si colegii sai de echipa, ploiestenii care au castigat Red Bull Soapbox, editia din 2014. Echipa are 4 membri si s-a gandit ca si anul acesta merita sa isi incerce norocul, acceptand noua provocare Red Bull. Cei 4 tineri din Ploiesti vor sa se distreze si sa isi arate si de data aceasta maiestria in ale constructiei de vehicule artizanale, dar vor sa isi etaleze, in acelasi timp si creativitatea si imaginatia care i-a pornit din nou in aceasta aventura.

Alte victorii ale tinerilor nostri din Ploiesti

Trebuie sa ne mandrim cu ploiestenii nostri curajosi pentru ca in anul 2014, echipa cu acelasi format ca si anul acesta, a castigat cursa nebuna de la Red Bull Soapbox. Nu s-au lasat deloc intimidati de adversarii lor si de dansurile de pe rampa de lansare si si-au luat avant cum au stiut ei mai bine si astfel au reusit sa iasa invingatori din competitie organizata. Cursa din 2014 a fost una nebuneasca, cu participanti pe masura si cu multa voie buna si cu rasete, bineinteles.

Daca v-am facut curiosi cu acest eveniment, va invit sa vizionati clipul de mai jos, cu editia care a avut loc in anul 2014. Iar daca nu v-ati inscris in competitia de anul acesta, puteti sa veniti ca si spectator si sa va bucurati impreuna cu cei care participa.

https://www.youtube.com/watch?v=0rfctNRKsVE