Post vacant la primaria orasului Ploiesti

Posted by

Daca inca nu ati aflat vestea, trebuie sa stiti ca primaria municipiului Ploiesti a anuntat ca in cadrul acesteia exista un post vacant pentru un arhitect interesat de acest loc de munca. Pentru ca vorbesc totusi despre o functie care nu poate fi ocupata de oricine, mai ales ca priveste un post ce poate fi ocupat de un arhitect sef, cei care vor sa isi incerce norocul trebuie sa cunoasca faptul ca postul poate fi ocupat de candidatii cu studii universitare.

Bineinteles, studiile universitare de licenta trebuiesc sa fie absolvite cu diploma ori, daca vorbim de un alt caz, pot fi studii superioare de lunga durata absolvite, la fel, cu diploma de licenta. Cei care sunt interesati pot aplica si in cazul in care au o diploma echivalenta in domeniul arhitecturii sau in domeniul urbanism, cu studii de masterat sau postuniversitare absolvite in domeniul urbanismului si amenajarii teritoriului. De asemenea, candidatii pot aplica si in urmatoarele cazuri: au studii de masterat sau postuniversitare absolvite in domeniul administratiei publice, management ori au absolvit studii speciale care sunt necesare pentru a presta o functie publica. Cum este si normal, totul trebuie sa fie comform cu legea in vigoare, inclusiv vechimea in specialitatea studiilor necesare pentru a exercita o functie publica, vechime care este de minim 3 ani de zile.

ploiesti primarie municipiu

Concursul s-a programat pentru luna septembrie, mai exact pentru data de 12.09.2016, incepand cu orele 10:00 si se va desfasura in incinta Agentiei Nationale a Functionarilor Publici din Bucuresti. Daca sunteti interesati de postul vacant scos la concurs de catre primaria Ploiesti, nu uitati de ceea ce aveti nevoie ca sa participati la concurs. Ne-am bucura nespus daca arhitectul care va fi proaspat angajat se va ocupa putin si de aspectul orasului Ploiesti si aici ma refer si la faptul ca noul venit va putea sa dea cateva sfaturi celor de la SGU, in privinta modului in care acestia pot aranja si nu numai, florile din municipiu pentru ca ploiestenii sa aibe un oras mai ingrijit, un oras frumos.