reducere la calatorii cu trenul

Esti elev sau student? Afla ce iti pregateste CFR

Posted by

Cand ai mers ultima data cu trenul si cat de des faci acest lucru? Daca esti interesat de ceea ce se intampla cu trenurile din Romania sau mai mult decat atat esti nevoit sa faci naveta cu unul dintre trenurile de la CFR Calatori afla ca vei avea parte de o surpriza.

La inceput de an scolar/universitar cei de la CFR isi anunta reducerile pentru elevi/studenti la abonamentele pentru trenurile Regio. Avand in vedere inceperea anului scolar 2016 – 2017 CFR Calatori anunta o noua reducere pentru abonamente fata de cea cunoscuta deja. De aceasta data elevii vor beneficia de o reducere de 50% la abonamente pentru o distanta de pana la 300 de kilometri la clasa a II-a, iar numarul calatoriilor este nelimitat.

Bineinteles aceasta reducere se poate face in baza carnetului pentru elevi, iar pentru studenti pe baza legitimatiei de reducere pentru transport. Nu uitati ca la fiecare calatorie in parte ar trebui sa aveti la voi pe langa abonament carnetul de elev sau legitimatie de transport in cazul studentilor.

In orice caz reducerile nu fac nimic altceva decat sa mai indulceasca respectivele calatorii pentru cei mai tineri dintre utilizatori. Noua reducere a companiei vine in ajutorul parintilor mai mult daca ne gandim ca ei sunt cei care platesc si asigura toate cele necesare (asta in cazul elevilor).

reducere la calatorii cu trenul
calatorii cu trenul

Pentru studenti lucrurile sunt putin mai complicate, mai ales ca unii dintre ei se descurca fara ajutorul parintilor, dar oricum ar fi aceasta initiativa este binevenita pentru fiecare in parte. Cat despre reducerea de care va vorbeam in paragrafele de mai sus veti afla mai multe detalii aici.

One comment

  1. Mai are cineva incredere in ceea ce promite CFR-ul? Singura certitudine pe care o ai legata de ei, este legata de faptul ca nu ajung niciodata la timp.

Comments are closed.