Bursa locurilor de munca va avea loc in Ploiesti si in Campina

Posted by

In data de 14.04.2016, in judetul Prahova, mai exact in municipiul Ploiesti si in orasul Campina, va avea loc Bursa Generala a Locurilor de Munca, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova.

Obiectivul pe care aceasta actiune doreste sa il atinga este acela de a informa persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca asupra oportunitatilor care se ivesc, prin interactiunea directa a cererii cu oferta de munca si in vederea intregarii celor interesati pe piata muncii. Evenimentul se adreseaza tuturor celor care sunt in cautarea unui loc de munca, tuturor solicitantilor in acest sens si reprezinta o posibilitate reala de informare.

Cei interesati vor afla mai multe despre piata muncii, despre ofertele de locuri de munca si vor putea sa aleaga din numeroase oferte puse la dispozitie. Cu aceasta ocazie, persoanele care vor fi prezente la targ se pot si reorienta profesional spre alte joburi cu o mai mare potentialitate de angajare pe termen cat mai lung.

Aceasta actiune se va desfasura incepand cu orele 9.00, la Hotel Best- sala evenimente, din Cartier Albert, bulevardul Republicii, nr. 154 si in Campina, la Casa de Cultura Geo Bogza de pe strada Grivitei nr. 95. Toti cei care participa sunt rugati sa vina insotiti de un CV si de documentele care atesta calificarea, in vederea incadrarii acestora pe piata muncii.