Campanie de Paste – AFI Ploiesti si Cora

Posted by

Avand in vedere ca ne apropiem de sarbatoarea Pastelui si toata lumea isi doreste sa realizeze mai multe fapte bine si sa vina in sprijinul celor nevoiasi, AFI Ploiesti si Cora invita toti ploiesteni sa transmita vorbe bune pentru a aduce un zambet pe fata acelor persoane fara adapost. Altfel spus ploiestenii sunt invitati sa participe la campania „Sa facem din Paste fericit mai mult decat o urare!”. Pana pe data de 12 aprilie esti invitat sa transmiti un gand bun acelor persoane fara adapost pe pagina de facebook AFI Ploiesti.

Toate mesajele frumoase venite pe pagina de facebook vor fi transmise catre Centrul Social de Urgenta pentru Persoane fara Adapost, din acest oras. De altfel, AFI Ploiesti in parteneriat cu hypermarketul Cora ofera o masa de sarbatoare celor 60 de persoane aflate la Cetru, in Saptamana Mare a Pastelui, pe data de 12 aprilie.

De asemenea tot atunci se vor transmite si vorbele frumoase lasate de catre ploiesteni pentru acei oameni defavorizati. Nu uita ca nu te costa nimic sa transmiti un gand bun. Asadar si tu poti face o fapta buna, doar spunand o vorba dulce pentru aceste persoane nevoiase. Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti pe pagina de facebook.

campanie AFI2