vanatoarea de oua

Copiii petrec sambata alaturi de Rontzy la Ploiesti Shopping City

Posted by

Ploiesti Shopping City ii invita pe micuti sa se bucure de o zi dedicata in intregime lor, decorand oua gigant si participand la vanatoarea de oua. Astfel ca sambata, pe 8 aprilie, toti copiii sunt invitati sa participe alaturi de veveritoiul, Rontzy, la actiunea de decorare a mall-ului de Pasti si sa ia parte apoi la cea mai distractiva vanatoare de oua. De asemenea Rontzy ii invita pe copii la o noua intalnire a „Clubului lui Rontzy”, prilej cu care acestia vor putea sa „imbrace” centrul comercial in hainele de sarbatoare pentru Pasti.

Actiunea in care copiii isi vor pune imaginatia la treaba se va desfasura in intervalul orar 10:00 – 12:00, in zona scarilor rulante, unde este amplasata padurea fermecata. Toate creatiile copiilor vor fi expuse dupa aceea in mall in toata perioada sarbatorilor pascale.

Deghizati in animalutele padurii, micutii vor afla cu aceasta ocazie lucruri noi despre animalele lor preferate, le vor descoperi adaposturile si vor fi indrumati sa faca o activitate dedicata: sa construiasca un cuib pentru puii ciocanitoarei, sa isi testeze vederea pe intuneric, precum bufnita, sa se intreaca intr-un concurs de imitat urletul lupului si multe alte activitati educative si amuzante deopotriva.

Micutii inscrisi in „Clubul lui Rontzy”, care isi sarbatoresc ziua de nastere, isi vor primi cu aceasta ocazie cadoul aniversar: un hanorac, un ghiozdan si un ou de ciocolata urias. Incepand cu ora 12:00 pana la ora 15:00, peste 200 de copii sunt asteptati sa ia parte la o noua editie „Vanatoarea de oua”. Cei mici vor fi impartiti in echipe si timp de 4 minute vor cauta ouale ascunse. Pe langa colectia adunata, micutii vor fi rasplatiti la final si cu o surpriza dulce. Actiunea se va desfasura in padurea fermecata, in zona scarilor rulante. Mai multe detalii despre evenimente gasesti pe pagina de facebook si aici.

vanatoarea de oua
vanatoarea de oua