Cat te costa in 2024 placerea de a savura un masaj? Vezi aici preturi pentru servicii de masaj erotic

Posted by

In 2024 remarcam ca mai toate produsele si serviciile s-au scumpit. Contextul actual ne face sa ne gandim de doua ori cand facem o alegere, pentru ca nu e loc de risipa. Cu toate acestea, avem de ales in afara de a ne adapta? Pentru ca in mod cert la unele placeri nu putem renunta. Printre altele, sa vorbim despre metode de relaxare, cum ar fi sesiunile de masaj.

De orice fel ar fi ele, acestea sunt o reala placere. Daca ne gandim putin, nu exista contraindicatii la masaje. Cat te costa insa cele care iti aduc placere si relaxare in acelasi timp?

Vezi aici preturi pentru servicii masaj erotic. Prestatorii de servicii de nisa sunt transparenti si ne arata in paginile oficiale care este lista de preturi. Nu se ascund dupa deget cum s-ar spune.

Masajele care merita

Daca in prima faza ti se pare poate prea scump un astfel de masaj, sa ne gandim ca din cand in cand meritam si un mic rasfat. Unii prefera lectura, altii dimpotriva, incearca sa compenseze cu viata lor sedentara si incearca activitatile mai active. Merg la spa, incearca un alt sport si cate si mai cate idei nu sunt pentru a se destinde. Iar altii prefera masajele, cum sunt cele de la Soul Masaj. Un rasfat mai ales pentru domni, pentru ca mare parte din serviciile oferite aici li se adreseaza lor.

Una pana la trei maseuze se pot ocupa cu mainile lor viguroase de cel care are nevoie de relaxare. Pot fi folosite de asemenea ulei de argan, masajul poate fi insotit si de sampanie sau cu dus asistat. O nebunie de trairi acolo!

Preturile difera, se pare ca fiind multe cereri pentru masajele desfasurate la hotel, lista de servicii s-a extins. Asadar preturile sunt in functie de durata sedintei – de 60 de minute este cea clasica, dar poate fi prelungita pana la 90 de minute. De asemenea, conteza locatia, fie in salon, fie la hotel. Ai detalii complete in pagina oficiala.

Masajele pe care sa le incerci o data in viata

Stii cum se spune, o data in viata ar fi bine sa incerci un anumite experiente, pentru ca nu stii cand ai mai avea ocazia. Masajele pot fi si ceva mai extravagante, in sensul in care pot insemna o mini party cu maseuzele – asta daca vorbim despre sesiuni VIP sau cele cu doua maseuze, pentru cupluri.

Experienta este un mix de trairi, insa are la baza tentatia maxima si anume placerea. De a savura momente pentru tine, de a te destinde, de a-ti permite sa iti dedici timp exclusiv tie. Iti testezi poate si limitele si incerci ceva nou, deci de ce nu?

Daca inca nu ai un bucket list cum spun americanii sau o lista de must do, ar fi bine sa treci si o sesiune de masaj. Asta pentru ca garantat vei castiga o experienta unica pe care nu ai cum sa o regreti.