Cauti un termometru laser pentru dotarea laboratorului de cercetare? Il gasesti in stocul Amex-Lab

Posted by

In ultimii zeci de ani, stiinta a cunoscut o evolutie remarcabila, iar acest lucru este vizibil prin cercetarile amanuntite pe care oamenii de stiinta le realizeaza in laboratoare. Domeniul medical este cel investigat cu precadere, insa, nu putem omite sa amintim si de domeniul chimic, biologic, impreuna cu multe altele. Daca in trecut nu existau suficiente instrumente care sa ii ajute pe cercetatori sa determine informatii importante pentru umanitate, iata ca in zilele noastre acestia isi pot dota spatiile de lucru cu aparatura si instrumente moderne, avansate care sa le usureze munca.

Laboratoarele reprezinta spatii complexe, ce trebuie sa fie dotate cu echipamente specifice, achizitionate de la furnizori de incredere. Persoanele ce activeaza in acest domeniu de activitate cunosc deja numele: Amex-Lab, furnizor cu renume in tara noastra, insa care s-a remarcat si in afara granitelor tarii. Aici se regasesc aparaturi complexe, consumabile de care laboratoarele de testare si cercetare au mare nevoie.

Amex-Lab furnizeaza un stoc considerabil de produse

Cei din domeniu stiu deja ca dotarea unui laborator nu este simplu de realizat, in sensul ca intervine birocratia si sunt necesare tot felul de aprobari. De regula, bugetul alocat este unul fix, verificat temeinic, iar pana se obtine aprobarea pentru furnizori, timpul se scurge rapid si poate reprezenta un dezavantaj. Insa, cum ar fi daca tot ce este necesar pentru un laborator sa poata fi comandat dintr-un singur loc? Avand un stoc impresionant, Amex-Lab asigura diversitate si este de ajutor celor care au de realizat aceasta misiune.

Cercetarea din cadrul laboratoarelor trebuie sa fie complexa, precisa, iar pentru asta este nevoie de aparatura de calitate si de consumabile aferente. Datele pe care le furnizeaza cercetatorii au o importanta mare pentru stiinta, de aceea calitatea trebuie sa primeze in acest domeniu. Orice fel de produs, fie ca vorbim de microscop, distilator sau etuve trebuie sa fie in conformitate cu anumite standarde. Pentru a fi sigur ca produsele sunt conforme si calitative, pot fi efectuate achizitii sigure de pe site-ul www.amex-lab.ro.

Echipamentele de masura – nelipsite din laborator

Instrumentele de masura nu trebuie sa lipseasca din niciun laborator, iar printre acestea se numara analizoarele, barometrele, tahometrele, precum si termometrele. Cu totii am auzit inca de cand eram mici de termometre, insa acestea se regasesc intr-o gama atat de variata, incat ramanem surprinsi de cat de mult a evoluat tehnologia.

Mai mult, toate aceste echipamente sunt de provenienta de la branduri producatoare de renume. Pentru cei care nu stiau, Amex-Lab este distribuitor al produselor Carl ROTH, Cole-Parmer, precum si Isolab. Este un avantaj pentru cei care cauta sa cumpere asemenea instrumente, intrucat nu mai sunt nevoiti sa apeleze la producatori din strainatate pentru astfel de achizitiii, ci pot comanda direct de la Amex-Lab, cu cateva click-uri doar. Cauti un termometru laser? Il gasesti in mai multe variante, in functie de cerintele pe care le prezinti. Tot ceea ce aveti de facut este sa plasati o comanda online, este usor de urmarit si o puteti primi intr-un timp rezonabil. Trebuie mentionat si faptul ca pot fi efectuate achizitii si prin SEAP.

Prin urmare, dotarea laboratorului este importanta pentru desfasurarea activitatii intr-un mod optim, de aceea alegeti instrumentele si aparatura de calitate corect alese. Pentru detalii suplimentare accesati pagina oficiala.


Contact:

comenzi@amex-lab.ro

Intrarea Titan, Nr. 10

sector 3, Bucuresti