Fantazia Escape: Noua atracție pentru copii și adolescenți din Ploiești

Posted by

O nouă aventură captivantă așteaptă locuitorii orașului Ploiești și nu numai. Recent s-a deschis „Fantazia Escape”, un escape room unic, inspirat de misterul și istoria Egiptului Antic. Acest spațiu promite o experiență de neuitat pentru copii, adolescenți și chiar adulți, oferind o combinație perfectă de educație, divertisment și provocare.

Situat în inima orașului, Fantazia Escape se remarcă prin camera sa tematică, „Misterul lui Tut”. Această aventură de 60 de minute este deschisă participanților cu vârste cuprinse între 9 și 99 de ani, fiind ideală pentru familii, grupuri de prieteni sau pentru activități de teambuilding. Cu un grad de dificultate mediu, camera oferă o serie de enigme și puzzle-uri care stimulează gândirea logică și creativitatea.

Provocare Specială pentru Bloggerii Haotik și John Cristea

În spiritul aventurii și al descoperirilor, Fantazia Escape lansează o provocare specială pentru doi dintre cei mai cunoscuți bloggeri din Ploiești: Haotik de la Haotik.ro și John Cristea de la JohnCristea.ro. Sunteți invitați să vă testați abilitățile de detectivi și să împărtășiți experiența unică a „Misterului lui Tut” cu cititorii voștri. Aventura voastră va fi cu siguranță o sursă de inspirație și divertisment pentru mulți dintre urmăritorii voștri.

Pe lângă experiența din camera de escape, Fantazia Escape oferă și alte facilități, inclusiv o sală de mese, un bar și arcade, locuri perfecte pentru a vă relaxa și a vă bucura de timpul petrecut împreună după joc.

O Destinație de Top pentru Divertisment

Cu o atmosferă captivantă, provocări echilibrate și un decor impresionant, Fantazia Escape se anunță a fi noua destinație de top pentru divertismentul copiilor și adolescenților din Ploiești. Acesta este un loc unde aventura, istoria și distracția se întâlnesc pentru a crea amintiri de neuitat.

Pentru mai multe informații și rezervări, vizitați site-ul Fantazia Escape și nu ratați șansa de a fi parte din această aventură extraordinară.