Cauti piese accesibile la pret pentru masina ta? Vezi gama de produse de la Cupola Speed

Posted by

Fie ca ti-ai cumparat o masina noua sau poate second hand, la un moment dat vei avea nevoie de anumite piese pentru ea. Si intotdeauna vei cauta piese mai convenabile la pret pentru ca iti doresti sa faci economii.

De multe ori proprietarii de masini se intreaba care sunt diferentele intre piese din parcurile de dezmembrari si cele din magazinele de pe piata. Raspunul este clar. Pretul mult mai accesibil si vor functiona inca mult timp. Iata de ce ar trebui optezi pentru piesele de la un parc de dezmembrari Suceava.

Parcurile de dezmembrari sunt mai avantajoase pentru ca:

Piesele pe care le gasim in aceste parcuri auto reprezinta o alternativa mult mai rentabila pentru reparatiile masinilor. Tot mai multa lume se indreapta catre parcurile de dezmembrari si asta pentru ca vin cu foarte multe beneficii importante. In primul rand preturile pieselor sunt cu mult mai mici comparativ cu cele din magazine. In al doilea rand, piesele din parcurile auto sunt originale pentru ca provin de la modelele de masini cu aceeasi serie pe care clientul o cauta. Si nu in ultimul rand proprietarii de masini au posibilitatea de a gasi si piese rare.

Un parc de dezmembrari renumit pentru gama sa larga de produse este Cupola Speed – cu pagina dezmembrarisuceava.ro. Activitatea principala pe care o are echipa de aici este vanzarea pieselor care provin de pe masinile dezmembrate. Iar in ceea ce priveste gama de produse, cei interesati pot gasi aici motoare si accesorii de motor, piese de interior, de caroserie, cutii de viteze, jante si alte accesorii.

Spre exemplu, piesele de caroserie sunt unele dintre cele mai cautate componente pentru ca se inlocuiesc cel mai des. Vei gasi in acest parc, componenta originala pe care tu o cauti. Asta inseamna ca vei beneficia de compatibilitate de culoare, pentru ca vei gasi pe codul de culoare al masinii. Ce mai trebuie sa stii este faptul ca echipa de aici iti va oferi factura si o garantie de 30 de zile pentru piesele achizitionate.

Chiar daca nu esti din Suceava, poti comanda online de aici piesa pe care o cauti. Vei primi comanda prin curier rapid.

De ce sa platesti dublu cand poti avea parte de aceleasi beneficii, dar la un pret mult mai accesibil? Vezi gama de produse de la Cupola Speed si bucura-te de avantaje.

Date de contact: cupolaspeed@yahoo.com