Ce haine avantajează femeile plinuțe

Posted by

Tendințele de primăvară – vară nu ar trebuie să reprezinte o problemă nici măcar pentru femeile puțin mai plinuțe. „Nu am picioare pentru rochia asta”, „Rochia asta a fost concepută pentru o femeie cu jumătate din dimensiunea mea” și multe astfel de expresii le vin în minte fetelor care se consideră cu puțin mai plinuțe față de celelalte atunci când doresc să își aleagă o rochii. Iar cei de la DyFashion.ro vin cu o oferta fix pentru ele.

„Tendințele” sunt un lucru ciudat. În principal pentru că nimeni nu știe cu adevărat ce înseamnă, cine le decide, cum apar și cine le produce în fiecare an că să devină o modă internațională. Din acest motiv, cred că este destul de important să rămâneți conștiente de sentimentul de sine și să nu cumpărați ceva doar pentru că este „în trend”.

Aceasta este o regulă principală atunci când dorești să te îmbraci cu stil, nu ține cont de ceea ce este în trend pentru alții, căutați propriul stil vestimentar care să te avantajeze și să te facă să ieși în față fără să ai vreo urmă de rușine, că nu îți stă bine rochia și alte câteva lucruri de acest gen.

Există o serie întreagă de rochiii de ocazie pentru femei plinuțe care va pot ajută să arătați în continuare bine și să treceți cu brio prin orice eveniment la care veți participa.

Rochii în stilul anilor 70

De îndată ce am auzit că anii 70 s-au întors, știam că va veni un val de articole vestimentare în tonul celor purtate de părinții noștri. O regulă pentru rochiile de acest gen este să nu le alegi neapărat pe cele mai înflorate și cu multe elemente vestimentare imprimate care atrag foarte tare. Evitați de asemenea orice accesoriu vestimentar care ar atrage atenția asupra zonelor de la burtă, se recomandă să fiți cu băgare de seamă pentru că orice accesoriu de acest gen ar putea să strice întreaga ținută pe care ați pregătit-o cu atâta drag pentru a nu scoate în evidență kilogramele în plus.

Pantaloni cu pastele

Dacă negrul este o nuanță perfectă pentru femeile puțin mai plinuțe, atunci „pastelele” sunt cu siguranță un motiv în plus să încercați ceva nou. Este bine știut faptul că femeile mai plinuțe se străduiesc să poarte negru cât mai mult posibil. Pastelurile reprezintă o variantă de succes în alegerea acestor ținutei vestimentare și se potrivesc foarte bine tendințelor de vară, rămânând în același timp autentic stilului personal.

Rochiile care subțiază talia

Este indicat atunci când kilogramele în plus vă dau bătăi de cap în alegerea ținutei pe care o să o purtați atunci când ieșiți afară, să țineți cont de un truc care vă face să arătați de 2 ori mai mai bine. Rochiile care îți subliniază talia, mai exact cele care sunt cât mai lejere pe șolduri. În aceeași categorie includem și șoldurile, întrucât nu e tocmai o bucurie să le scoți în evidență mai ales când te lupți cu kilogramele.

Lungimea rochiilor

Lungimea rochiilor poate fi aleasă în funcție de modul preferat al fiecărei persoane de a se îmbrăca. Rochia trebuie să fie ori deasupra liniei genunchilor ori până la jumătatea gambei. Spre exemplu dacă ești mică de înălțime și dorești să te îmbraci cu o rochie mai lungă, evită modelele prea ample în partea de jos.