5 motive pentru a cumpara litecoin prin intermediul Bitmahavi.com

Posted by

Tranzactionarea criptomonedelor este in acest moment una dintre cele mai eficiente metode prin care putem face un anumit profit. Daca tot traim in era digitala trebuie sa profitam de acest lucru, nu-i asa? De vreo 3 – 4 ani tot auzim despre cat de productiv este sa investim in piata criptomonedelor. Am auzit de atat de multe ori acest sfat incat la un moment pur si simplu am inceput sa il cred fara a cerceta pentru a vedea daca a investi in criptomonede este o idee atat de eficienta din punct de vedere financiar. Dupa cum foarte bine se stie, bitcoin-ul este cea mai ravnita moneda digitala. Acest lucru se datoreaza faptului ca la un moment dat valoarea acestei monede digitale a atins un nivel extraordinar de mare. Cei care doresc sa investeasca in piata criptomonedelor trebuie sa cunoasca faptul ca bitcoin-ul nu este singura moneda digitala in care pot investi, cu toate ca bitcoin-ul este cea mai cunoscuta si moneda virtuala care se pare ca are cele mai mari sanse de a deveni una dintre cele mai importante monede din lume. Ethereum si litecoin sunt alte doua monede virtuale care sunt extrem de atractive pentru cei care doresc sa investeasca in piata monedelor digitale. Litecoin, este o moneda digitala creata in anul 2011 si care s-a dorit a fi fratele mai mic al bitcoin-ului. Pana in momentul de fata s-a reusit acest lucru pentru ca aceasta moneda digitala nu a reusit sa depaseasca valoarea bitcoin-ului. Dar, avand in vedere ca exista investitori atrasi de ideea de a investi in litecoin dar si avantajele oferite de catre aceasta moneda digitala, este posibil ca in viitor litecoin sa aiba un cuvant foarte greu de spus pe piata criptomonedelor.

Principalele avantaje oferite de catre litecoin

Spre deosebire de bitcoin, moneda virtuala litecoin ofera urmatoarele avantaje:

  • Creatorii acestei monede digitale si-au propus sa introduca pe piata criptomonedelor un numar mult mai mare de monede decat in cazul bitcoin-ului. Aceasta decizie poate fi interpretata ca un lucru pozitiv insa si ca un lucru negativ. Depinde din ce punct de vedere privesti problema.
  • Tranzactiile se realizeaza mult mai repede deoarece confirmarile se realizeaza mult mai repede decat in cazul bitcoin-ului.
  • Foloseste un algoritm care are nevoie de mai multa memorie decat in cazul bitcoin-uluii. Ca si in cazul primei desebiri, daca aceasta informatie este pozitiva sau negativa depinde de unghiul din care privesti problema.

De unde poate fi achizitionat litecoin-ul?

Ca oricare alta moneda digitala, si litecoin-ul poate fi achizitionat din mediul online, prin intermediul unei platforme de tranzactionare a criptomonedelor. Bitmahavi.com este platforma recomandata pentru a achizitiona litecoin pentru ca aceasta platforma de tranzactionare a criptomonedelor ofera urmatoarele avantaje:

  1. Gradul de securitate este extrem de mare ceea ce face ca toate tranzactiile realizate prin intermediul acestei platforme sa fie 100% in siguranta.
  2. In cadrul acestei platforme vei gasi cele mai bune preturi atat pentru tranzactionarea litecoin-ului cat si pentru tranzactionarea celorlalte monede digitale care se bucura de popularitate in randurile oamenilor. Ethereum dar si binecunoscutul bitcoin mai pot fi achizitionate prin intermediul acestei platforme de tranzactionare a criptomonedelor.
  3. Tranzactiile se realizeaza extrem de repede.
  4. Poti face tranzactii prin intermediul ATM-urilor special create pentru tranzactionarea monedelor digitale.
  5. Ofera suport online astfel incat clientii sa fie lamuriti 100% inainte de a realiza o tranzactie sau de fiecare data cand acestia se confrunta cu o problema.

Concluzii

Litecoin face parte din piata criptomonedelor motiv pentru care si aceasta moneda digitala trebuie luata in considerare in momentul in care se doreste realziarea unei investitii in piata criptomonedelor. Ca si celelalte monede virtuale, mai populare decat litecoin-ul, si investirea in aceasta moneda virtuala prezinta riscuri destul de mari. Cred ca nu trebuie sa mai mentionez faptul ca aceasta moneda virtuala prezinta un nivel de volatilitate destul de ridicat, din cauza caruia niciodata nu poti spune cu siguranta daca investitia realizata va deveni sau nu profitabila. Pentru ca investitia in litecoin sa aiba cat mai multe sanse de reusita este necesara respectarea sfaturilor care trebuie respectate cu sfintenie in cazul investitiei in oricare alta moneda digitala. In concluzie, pentru a cumpara litecoin in conditii cat mai bune utilizeaza platforma de tranzactionare a criptomonedelor Bitmahavi.com pentru ca aceasta platforma ofera o serie de avantaje, dupa cum bine se poate observa si in cadrul acestui articol.