Etajere si rafturi de la Biano

Posted by

Etajerele si rafturile sunt piese de mobilier pretioase intr-un apartament, deoarece va permit sa organizati spatiul disponibil, fara a aglomera excesiv camerele. Din acest motiv sunt foarte apreciate si utilizate de designerii de interior in aranjamentele lor. Sa ne gandim, de exemplu, la coridoare, de obicei lungi si inguste: aici o structura cu rafturi deschise poate fi solutia cea mai potrivita pentru a exploata spatiul si, in acelasi timp, a evita sa fie si mai ingusta si mai intunecata. Sau putem folosi o biblioteca cu rafturi pentru a separa intrarea si bucataria de zona de zi, ori pentru a imparti dormitorul copiilor in doua parti. Posibilitatile sunt multe si originale. Cu putina imaginatie vom gasi cu siguranta solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor noastre.

Ghid pentru a cumpara rafturi si etajere de calitate

In primul rand, va recomandam sa accesati site-ul biano.ro unde puteti gasi mai multe produse din aceste categorii. Sunt produse pentru toata lumea, indiferent de buget sau de gusturile personale. Pentru a cumpara un raft nou, fie ca este vorba despre carti, cutii sau doar cateva obiecte decorative, trebuie sa tineti cont de anumite caracteristici, deoarece exista multe modele pe piata, iar achizitia dvs. va depinde de ceea ce veti folosi, dar si dimensiunea pe care o aveti disponibila si alti factori.

Iata ce elemente trebuie luate in calcul inainte de orice:

1. Dimensiuni. Dimensiunea conteaza foarte mult. Luati o ruleta si masurati spatiul in care doriti sa asezati raftul sau etajera. Faceti asta inainte de a comanda produsul de pe site pentru a nu avea surprize in ceea ce priveste nepotrivrea piesei respective. 

2. Materiale utilizate in fabricatie. Raftul sau etajera clasica este realizata din lemn nobil, dar acum puteti gasi cu usurinta diferite tipuri de finisaje cum ar fi plastic, metal, PAL etc. Acestea pot avea preturi si calitati foarte diferite. Calitatea acestor materiale va influenta pretul. Insa, sa nu va ganditi ca un produs ieftin nu va rezista. Din contra, produsele de pe Biano sunt foarte bune, indiferent de pret.

3. Stil. Rafturile si etajerele moderne sunt cele mai in voga in prezent, datorita simplitatii liniilor drepte. Se adapteaza la toate stilurile si sunt foarte utile, dar daca nu cautati acest lucru, nu va faceti griji. La Biano exista si etajere clasice, ce pot fi adaptate si unui decor mai vintage. Tot aici putem aminti si culorile. Incercati sa va incadrati in tonalitatile prezent in interiorul locuintei. De exemplu, daca aveti un mobilier modern, in culori precum fag sau stejar nu puneti in incapere o etajera culoarea ciresului. Da, va atrage atentie, insa nu in cel mai bun sens, ci pentru ca va fi un element care nu are ce cauta acolo. Faceti diferenta intre etajere (sunt cele suspendate pe perete) si rafturi (sunt acelea care stau pe sol). Oricum, la Biano gasiti orice.

In momentul in care decorati o casa, ganditi-va serios la prezenta acestor piese de mobilier. Sunt foarte practice si va pot fi de mare ajutor. In plus, pot redefini intregul aspect al unei incaperi prin modul in care etajera sau raftul respectiv va fi aranjat. Asadar, daca v-ati hotarat sa achiztionati o etajera sau un raft, Biano va sta la dispozitie cu cele mai frumoase si noi modele de pe piata.