Cele mai avantajoase si calitative servicii de termoprotectie, ignifugare si alte solutii

Posted by

Sc Omega Solutions Center SRL pune la dispozitia clientilor sai oferte de produse si servicii care sunt specifice activitatii P.S.I. pentru care sunt abilitati de catre autoritatea din acest domeniu, precum si a altor activitati specifice sferei serviciilor.

Printre principalele ocupatii ale firmei noastre se regasesc termoprotectia, ignifugarea, torcretarea cladirilor, vopsele, precum si tubulaturi de ventilatie. Pentru fiecare dintre acestea vei gasi mai multe detalii accesand site-ul www.omega-contego.ro.

Ce trebuie sa stii atunci cand apelezi la servicii de termoprotectie

In primul rand, cauta firma care ofera cele mai convenabile servicii, atat din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului. Daca vrei ca executarea unei lucrari de termoprotectie sa atinga asteptarile tale, o cautare minutioasa inainte de a te opri asupra unor servicii este absolut necesara. In ceea ce priveste produsele utilizate de Sc Omega Solutions Center SRL, poti afla orice informatie de care crezi ca ai nevoie accesand www.omega-ccontego.ro si daca nici asa nu esti satisfacut, va fi mereu cineva la dispozitia ta, fie telefonic, fie pe e-mail. Toate datele de contact sunt expuse online in rubrica de Contact a paginii web.

Ce inseamna termoprotectie si la ce foloseste aceasta?

Termoprotectia este un procedeu prin care se aplica vopseaua termospumanta si materialele antifoc, atat pe structurile metalice, cat si pe cele din beton, menite sa evite producerea de incendii. Daca incendiul s-a produs, aceste termospumante se vor expanda si vor proteja respectiva structura metalica, limitand astfel extinderea focului. Este importanta executarea in mod corespunzator a lucrarilor pentru a creste gradul de rezistenta a acestor structuri in caz de incendiu.

Utilizarea protectiei antifoc joaca un rol deosebit de important deoarece ofera o serie de avantaje care nu trebuie neglijate. Aceasta va ajuta la impiedicarea propagarii incendiilor, limitand considerabil pagubele care s-ar putea produce, dar si costurile vor fi reduse atunci cand se vor incheia politele de asigurare ale cladirilor. Este necesar ca suprafetele pe care se va aplica termoprotectia sa fie grunduite si curatate, temperatura din incinta nefiind mai mica de 5 grade Celsius.

Aplicarea termoprotectiei se face in doua etape. In primul rand se va aplica vopseaua termospumanta (termoprotectia efectiva), iar apoi se va aplica lacul. Cand lucrarea se va receptiona si finaliza, va fi intocmit dosarul tehnic al lucrarii.Termoprotectia structurilor metalice sau din beton trebuie realizata conform normelor, diverselor reglementari, tehnice si a standardelor aflate in vigoare, iar omega-contego.ro isi respecta clientii prin servicii calitative si preturi avantajoase.

La ce se refera torcretarea cu mortare antifoc?

Dupa cum se poate observa, in cadrul companiei Omega Solutions Center sunt furnizate si servicii in ceea ce priveste lucrarile de torcretare a cladirilor. In cazul activitatii de torcretare pentru beton cu mortare antifoc, care sunt aplicate mecanizat, se recomanda ca structurile metalice sa fie ascunse, iar zonele de aplicare sa fie cu umiditate scazuta. Aceasta protectie a structurilor din metal mai poate fi realizata cu ajutorul unor produse de torcretare, insa trebuie sa se tina cont de cativa factori.

Printre acestia, de mentionat sunt urmatorii: modul in care este amplasata structura prin raportare la elementele de mediu, complexitatea acesteia, tipurile de profiluri existente si, desigur, limita de rezistenta ce este impusa. In cazul in care ai nelamuriri cu privire la oricare dintre aspectele precizate anterior sau vrei sa afli si alte informatii, pareri, sfaturi referitoare la aceste servicii de protectie antifoc si de torcretare cu mortare antifoc, poti contacta oricand echipa si vei primi toate detaliile de care ai nevoie.

Tot ceea ce este necesar legat le executarea torcretarii cu mortare antifoc, poti afla de pe utiliza vor fi omologate si se vor folosi utilaje foarte moderne. In ceea ce priveste termoprotectia cu mortare antifoc, in cazul elementelor de beton, se va utiliza un mortar granulat fin, ce are rolul de a oferi protectie pasiva in caz de incendiu. Pentru a aplica mortarul se va recurge la pulverizare. Asadar, dupa ce mortarul granulat amestecat cu apa in interiorul masinii de torcret se omogenizeaza, va fi aplicat si apoi fixat pe suport (pot fi structuri metalice, cu grund sau fara, structuri din beton, tabla galvanizata, otel galvanizat).

De ce sa optezi pentru vopseaua termospumanta Contego?

Pentru cei care inca nu stiu, Omega Solutions Center reprezinta singurul si unicul aplicator si distribuitor Contego din tara. Contego Fire Barrier reprezinta vopseaua termospumanta ce detine caracteristica de a oferi protectie impotriva flacarilor. Aceasta poate fi aplicata pe lemn, beton, aluminiu, structuri din otel, OSB, materiale compozite, spuma din portelan, tubulatura de ventilatie si desfumare. Din acest motiv, este numita si cea mai buna si calitativa vopsea termospumanta de pe glob, in prezent, deoarece poate fi aplicata pe foarte multe suprafete, dupa cum s-a precizat mai sus, dar si pentru ca in compozitia sa intra latexul. Acesta duce la posibilitatea aplicarii unui strat foarte subtire de vopsea.

Este indicata folosirea acestui tip de vopsea pe aproape orice fel de suprafata, putand fi sigur in acelasi timp ca ai luat cea mai buna decizie si ai gasit cea mai buna solutie impotriva focului alegand acest produs. Un super-avantaj si o calitate de ne-neglijat al acesteia este ca poate fi aplicata atat in strat subtire, cat si in strat super subtire.

In continuare vei descoperi cateva dintre avantajele folosirii Contego Intumescent Fire Barrier Latex HS. Acest tip de vopsea este foarte usor de aplicat, ca orice vopsea obisnuita si este o substanta non-toxica. Aceasta calitate o face speciala deoarece daca nu ar fi asa, utilizarea unei vopsele ce contine fum toxic nu ar fi de niciun folos in vederea protejarii unei suprafete impotriva incendiului.

O alta calitate a vopselei Contego este capacitatii de a oferi un finisaj extraordinar de neted si se pigmenteaza fara nici un fel de probleme, peste aceasta putand fi aplicata orice alta vopsea acrilica. Fiecare afirmatie sustinuta de producatorii si distribuitorii de produse Contego este justifica de acestia, asa cum este cazul declaratiei conform careia in cazul producecontego-protectie-foc-material-ignifug-specialrii unui incendiu, vopseaua va proteja locul impotriva focului pana la 4 ore. Toate vopselele scoase spre vanzare sunt testate si re-testate in laboratoare.

 

Alege intelept, alege Sc Omega Solutions Center, companie ce are atat calitatea de aplicator, cat si cea de distribuitor, si care beneficiaza de un parteneriat de succes cu celebra companie Contego International.