Cele mai interesante aranjamente florale

Posted by

Sunt pasionata de flori de foarte mult timp si cred ca acest lucru este destul de vizibil deoarece de fiecare data vorbesc in postarile mele despre flori. Cred ca majoritatea femeilor sunt pasionate sau cel putin atrase de flori si de diverse aranjamente florale. Este drept ca am mai intalnit si femei care nu au nimic de-a face cu aceasta latura. Eu una cred ca florile sunt adevarate miracole ale vietii si mai mult de atat ele sunt capabile sa inlature orice urma de tristete de pe chipurile femeilor.

Sunt convinsa ca printre cele mai speciale si mai magice momente sunt acelea in care fiecare dintre noi primeste sau daruieste cate o floare sau de ce nu un buchet de flori. Nu ma mira deloc faptul ca cele mai frumoase afaceri sunt de fapt cele bazate pe flori si plante. Si pentru ca mai devreme tot spuneam de aranjamente florale putin mai speciale, cred ca stiti foarte bine si voi ca orasul, Ploiesti, are in fiecare primavara cele mai frumoase aranjamente prin parcuri si spatii verzi.

Ce-i drept mi-ar fi placut si mie sa am o gradina imensa in care sa am fel si fel de flori, arbori sau de ce nu chiar plante exotice. Stiu ca in general plantele sunt greu de intretinut mai ales pe timp de iarna, avand in vedere ca am trecut prin nenumarate astfel de experimente. Cele mai urate momente pe care am fost nevoita sa le suport au fost acelea in care a trebuit sa-mi ingrijesc plantele pe timp de iarna.

Si multe dintre ghivecele cu flori le-am pierdut pana la venirea primaverii deoarece niciodata nu am putut indeplini toate conditiile pentru aceste plante. Dar astazi am admirat poate printre cele mai indraznete si frumoase aranjamente florale pe care le-am vazut pana acum. Nu-i de mirare ca anumite persoane sunt considerate adevarati artisti si pot crea minunate capodopere de arta.