Pictura – o terapie pentru relaxare

Posted by

Inca ma mai gandesc la acele zile frumoase de vara si insorite. Probabil ca ultimele zile care nu tocmai au fost ok pentru a iesi afara m-au facut sa ma gandesc la concediile si vacantele mele din vara. Sau poate ca de vina sunt si picturile pe care le-am vizualizat in ultimele zile. Si spre deosebire de acele zile in care nu faceam nimic altceva decat sa admir o pictura acum am inceput sa le si analizez asa cum pot si stiu eu. Nu este intocmai cea mai buna varianta, dar am observat ca ma relaxeaza foarte mult acest lucru.

Si cum am observat ca in ultimul timp tot mai multe persoane nu mai au timp de relaxare si sunt crispati ma gandeam ca aceasta medoda de relaxare ar putea deveni o adevarata terapie. Nu stiu ce m-a facut sa scriu despre pictura poate ca m-am gandit sa impartasesc starea mea de bine cu voi si poate am sa reusesc sa va inspir si pe voi. Imi place sa schitez in mina de creion tot ce-mi trece prin minte atunci cand am stari de suparare sau de tristete. Iar acest lucru m-a facut sa le dau putina culoare si viata acelor trairi cu ajutorul creioanelor colorate.

Nu stiu daca voi sunteti de parere cu mine, dar intotdeauna mi-am dorit sa am parte de tot ce-i mai bun, iar pictura iti poate da tot ce-i mai bun. Si abia astept sa imi termin si eu primele panze ca sa le pot posta in mediul online. Nu cred ca am sa reusesc sa le termin pana la final de luna, dar sper ca pana la vara voi reusi sa le finalizez. Iar mai jos am sa va las la dispozitie cateva picturi minunate care te poate inspira in orice moment si de ce nu poate curand o sa-mi atasezi si tu picturile tale aici.