Comanda de la perneauxiliare.ro un set de perne de aer Fiat Talento

Posted by

Pernele auxiliare pot fi un accesoriu foarte util pentru orice masina si vin cu un pachet de avantaje. Pot aduce schimbari pozitive semnificative atat in ceea ce priveste confortul din timpul orelor de condus, cat si siguranta. La magazinul online Perne Auxiliare poti gasi seturi complete special create pentru diverse branduri si modele de masini.

Acestea trebuie alese in functie de masina pe care urmeaza sa le montezi, pentru ca nu sunt universal valabile, asa cum ar spune unii. Poti gasi pe site perne de aer Fiat Talento, precum si multe alte seturi de perne pentru peste 300 de masini diferite.

Montarea pernelor auxiliare

In ceea ce priveste montajul trebuie sa stii ca nu este nimic complicat. Asta pentru ca seturile vin la pachet cu o foaie de instructiuni in care este explicat fiecare pas. Le poti monta chiar tu, acasa. Asta pentru ca nu trebuie sa demontezi nimic de la masina pentru a le monta. Doar introduci pernele printre suspensiile masinii si mai apoi le umfli.

Daca vei comanda de la PerneAuxiliare vei primi setul complet cu tot ce ai nevoie. Asta pentru ca fiecare set contine cele doua perne auxiliare, doua bucse pentru poitionare, un spray silicon, un kit pentru pompare si foaia cu instructiuni. De asemenea vei primi si o garantie pentru 12 luni la fiecare comanda.

Cum pot schimba pernele auxiliare experienta orelor de condus

In ultima perioada multe persoane au devenit interesate de pernele auxiliare. Asta pentru ca au descoperit cat sunt de utile. Avand in vedere infrastructura din Romania, care lasa de dorit, pernele auxiliare pot fi de mare ajutor. Asta pentru ca diminueaza disconfortul la contactul cu gropile.

Un astfel de set de perne poate ridica putin si nivelul masinii de la sol, chiar daca aceasta este incarcata cu marfa sau cu pasageri. De asemenea vei vedea ca masina va avea o stabilitate mai buna in curbe. Ai parte de diverse avantaje, care tin atat de confort, cat si de siguranta. Avand in vedere ca le vei monta pe suspensiile masinii, acestea vor fi protejate intr-o oarecare masura si le vei prelungi duratat de viata. Asta inseamna si vizite mai rare la service.

Pernele auxiliare Air Power – caracteristici

Cei de la perneauxiliare.ro pun la dispozitia clientilor interesati astfel de perne de la Air Power. Asta inseamna calitate superioara si rezistenta sporita. Pernele rezista foarte bine in conditii meteorologice nefavorabile, atat la temperaturi joase cat si ridicate.

De asemenea prezinta rezistenta la uleiuri si diverse substante, astfel incat sa nu iti faci griji ca vor suferi motificari. Poti contacta echipa pentru orice informatie ai nevoie si cu siguranta te vor ajuta. De asemenea te pot indruma telefonic cu privire la montarea pernelor.

Pentru a vedea setul de perne disponibil pentru marca si modelul masinii tale poti accesa site-ul perneauxiliare.ro. Comanda setul complet si bucura-te de schimbarile din timpul orelor de condus.

Contact:

+40744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com