Ai nevoie de foraje puturi apa? Ecodrill te ajuta!

Posted by

Este posibil sa te fi mutat la casa noua, cu toate lucrurile puse la punct, dar sa constati ca fantana din curte fie nu mai are apa, fie ca aceasta nici sa nu existe.

O sursa potabila de apa este indispensabila pentru viata de zi cu zi, nu doar pentru uzul personal, dar si pentru a uda gradina sau pentru apa destinata animalelor. Practic este imposibil sa nu existe o gospodarie care sa nu beneficieze de o sursa de apa. Dar ca sa va bucurati de apa potabila in orice moment este nevoie de o fantana care trebuie sapata.

De acest lucru se ocupa Ecodrill, care prin forajul executat va aduce apa potabila mai aproape de suprafata.

Apelati la profesionisti cu experienta in saparea puturilor

Pentru a beneficia cat mai curand de fantana mult dorita este nevoie si de niste profesionisti in acest domeniu de foraje puturi apa. Nu oricine poate sa sape la adancimea potrivita pentru a da de apa si mai ales fara a face un santier murdar in curte. Este nevoie desigur de utilajele necesare, dar si de stiinta de a ajunge la acel strat de apa potabila care sa nu fie amestecat cu impuritati.

Pe langa utilajele folosite, saparea unui put la adancime medie sau mare implica si experienta, cunostinte practice, dar si decizii practice care trebuie cateodata luate pe loc, in functie de situatia din teren.

Pe toata durata lucrarii puteti beneficia de consiliere adecvata din partea firmei care vine cu echipa de specialisti, dar si cu utilajele proprii. Acestea nu sunt subinchiriate, deci nu veti plati si pentru ele, ci doar pentru lucrare.

Cat de adanc este nevoie sa sapi un put pentru a da de apa

Profesionistii, adica cei care au cunostine de hidrologie, dar si de geologie vor recomanda saparea la adancime medie sau chiar mare, pana se ajunge la stratul acvifer, adica acel strat unde apa se gaseste fara impuritati.

Desigur, pentru a avea o apa cat mai buna de baut este necesara si folosirea unui filtru care se numeste pietrisul margaritar. Acesta este folosit de echipa de la Ecodrill pentru a se asigura ca apa va fi potabila si filtrata de posibilele impuritati.

Din respect pentru munca si clienti la toate lucrarile executate Ecodrill foloseste doar materiale de buna calitate.

Este indicat ca inainte de a solicita o cerere de oferta, potentialul client sa culeaga informatii din zona pentru a identifica existenta altor foraje, adancimea si debitul acestora.

Puturi de mica sau mare adancime

In functie de nivelul sapaturilor Ecodrill poate executa puturi de mica adancime, dar si puturi de mare adancime.

In cazul celor dintai apa poate fi obtinuta usor, dar impuritatile pot ajunge rapid in lichid astfel incat exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adancime mare nu exista risc de contaminare, ele neavand impuritati organice.

Sigur ca profesionistii vor recomanda cel mai des puturi de mare adancime dar asta numai dupa ce s-a stabilit calitatea solului si daca exista posibilitatea ca acolo sa existe apa potabila, pentru a evita un cost suplimentar inutil.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul oficial al firmei.

Contact: office@ecodrillforaje.ro