Videochat fara limite: unde exista creativitate, nu exista bariere!

Posted by

Fiecare dintre marile site-uri de videochat are zeci si sute de mii de membri din intreaga lume, care se afla acolo pentru a interactiona in mediul virtual cu femei atragatoare, contra cost. Practic, ei au inlocuit intalnirile fata in fata cu cele online si, in acest fel, s-a dezvoltat o industrie care produce venituri de milioane de dolari.

Contrar unei pareri general raspandite, pentru a deveni un bun model de videochat ca cele de la www.studio20.ro nu este suficient sa arati bine. De fapt, fiecare femeie arata bine si, indiferent daca are un trup atletic sau unul voluptuos, daca este inalta, scunda sau de talie medie, poate avea parte de un mare numar de admiratori.

Creativitate in interactiunea cu membrii site-urilor

Motivatiile barbatilor care prefera intalnirile online sunt multiple. Unii dintre ei sunt timizi si capata mai multa incredere in sine in fata computerului, chiar si in situatii in care, in viata de zi cu zi, le-ar veni greu sa se comporte natural. Un model online trebuie sa ii faca sa se simta in largul lor si sa uite de emotii. In acest fel, barierele vor disparea, iar ei vor deveni admiratori de lunga durata.

Alti barbati au deja o relatie, insa fie au aparut unele probleme, fie se simt atrasi de alte femei, dar considera ca, intalnindu-le in mediul virtual, de departe, nu isi insala partenera. De cele mai multe ori, acestia simt nevoia sa fie ascultati, sa poarte conversatii indelungate, sa simta ca farmecul si puterea lor de seductie pot inca sa impresioneze o femeie frumoasa.

Exista, pe de alta parte, membri ai site-urilor de videochat care prefera intalnirile virtuale pur si simplu din lipsa timpului. Ei au cariere de succes, muncesc mult, iar seara ori la sfarsit de saptamana se relaxeaza cel mai bine interactionand cu fete frumoase prin intermediul computerului. De obicei, ei au fantezii mai deosebite si sunt cuceriti de acele fete care sunt dispuse sa mearga pana la capat, transformandu-le visele in realitate.

Asadar, un model de succes este cel care intelege nevoile fiecarui barbat cu care interactioneaza atunci cand se afla in camera de chat si da dovada de creativitate pentru a-i oferi relaxarea si senzatia de bine dorite. Odata insusita aceasta arta, numarul admiratorilor creste considerabil si, odata cu el, si cuantumul sumelor de bani castigate.

Fara limite si in ceea ce priveste castigurile!

In primele luni de activitate, modelele de videochat sunt ajutate financiar de studio, indiferent de performantele pe care le obtin pe site-urile de divertisment online pentru adulti. Treptat insa, ele invata secretele acestui domeniu si devin capabile sa obtina castiguri extrem de consistente, beneficiind si de un sistem de bonusuri foarte bine gandit.

Astfel, fiecare fata are parte de un comision standard brut in valoare de 50%, la care se adauga insa bonusuri consistente, acordate pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui anumit prag de venituri, pentru un comportament online impecabil,, atragerea de noi membri pe site-uri sau pur si simplu pentru fidelitate.

In acest fel s-a ajuns in videochat si la venituri de 15 000 de dolari pe luna, suficient pentru a-i permite unei fete ca, la varsta de numai 20 de ani, sa isi implineasca toate dorintele.

Daca esti serioasa si dai dovada de creativitate, in videochat chiar nu exista limite si, cu cat te implici mai mult, cu atat vei beneficia de o rasplata mai consistenta, din punct de vedere financiar si nu numai!