Concurenta intre agentiile de pariuri sportive este acerba

Posted by

Nu este nimic nou, ca informatie, ca exista o concurenta intre agentiile de pariuri online, o concurenta destul de mare. Iar daca cautam pe internet un clasament al celor mai bune agentii, aflam ca in topul celor online este Unibet.

Din ce m-am documentat, site-urile care fac clasamente in acest sens, iau in calcul cateva aspecte importante si asta putem observa din ordinea in care apar clasate agentiile pe diferite site-uri care alcatuiesc topuri de acest gen. Dar asta nu este un aspect important, pentru ca deja se stiu cele mai cunoscute, care au castigat teren in decursul timpului si clienti care revin de fiecare data pentru ca au incredere. In principiu, la realizarea unui top, se tine seama de oferta unei astfel de agentii, de cote si de alte cateva lucruri.

Dupa cum bine stiti, nu toate sunt licentiate, deci, implicit nu sunt sigure si nici pariorii nu au o certitudine cu privinta la ponturile „vandute” de o astfel de agentie si nici incredere in serviciile oferite de aceasta. Cum aceasta industrie s-a extins si casele de pariuri vin cu tot felul de oferte care mai de care mai tentante, cei care pariaza si poate ca nu sunt putini, au tendinta sa isi schimbe preferintele si sa mearga la o alta agentie care se lauda ca ofera bonusuri mai convenabile. Multi jucatori la pariuri vin din offline, deci aleg varianta cea mai la indemana si anume utilizarea aplicatiei agentiei in defavoarea mersului la casa de pariuri din cartier. Si totul este atat de simplu, fara a necesita deplasarea; asta poate fi nu numai din comoditate, dar si pentru a mai economisi timp, care este atat de pretios.

pariuri online

Deplasarea in masa a pariorilor de la offline la online este, evident, resimtita de agentiile de pariuri cu spatiul fizic, care incep sa piarda din ce in ce mai mult teren in aceasta privinta. Totusi, mai sunt destui jucatori care prefera sa parieze, mergand la agentia de pariuri sportive de la coltul strazii, pentru ca asa s-au obisnuit si pentru ca si prietenii obisnuiesc sa frecventeze acelasi loc. Si asta eu o numesc obicei.

Euro 2016 si Jocurile Olimpice de vara 2016 se apropie cu pasi mari si o data cu acest fenomen, creste si numarul celor care pariaza. Si este intr-o continua crestere, iar majoritatea utilizatorilor de servicii de pariere prefera accesul online la o casa de pariuri. Pentru ca este tendinta tot mai mare ca o buna parte din activitati sa ajunga in mediul online (cumparaturi, plati facturi si nu numai, care deja si-au castigat tot mai multi adepti), romanul incepe sa devina din ce in ce mai comod si odata cu asta, sa foloseasca tot mai des tehnologia care este atat de accesibila si care ne ocupa timpul.

Concluzia este ca concurenta acerba dintre agentiile de pariuri va fi si mai puternica in viitor si presimt ca pe piata nationala, cat si pe cea internationala vor mai ramane doar cateva case de pariu, si asta doar online. Cel mai probabil, cele offline vor disparea cu totul.