Cum să îți alegi o ținută potrivită la locul de muncă? Alege ce ai nevoie de pe mbgcollection.ro

Posted by

Ce stereotipuri cunoașteți despre femei? Mie cel mai cunoscut, și primul care îmi vine în minte atunci când este adresată această întrebare, este că femeile adoră să facă shopping.

Ideea despre stereotipurile acestea e că sunt doar presupuneri generalizate. Nu toate femeile adoră să facă shopping, sau mai bine-zis, nu doar femeile adoră să facă shopping. Sunt foarte mulți bărbați care găsesc plăcere în a-și alege haine și ținute, în a fi în pas cu noile tendințe. Dacă n-ar fi fost așa, n-ar mai fie existat bărbați care să facă modelling sau design vestimentar.

Ești și tu pasionată de haine, dar ai rămas în pană de idei și nu mai știi ce să porți la locul de muncă? Ce e drept, este că fiind acolo 5 zile din 7, ai nevoie de o creativitate continuă, de idei. Poate te-ai plictisit de aceleași ținute și vrei să aduci ceva nou garderobei tale. Fiindcă de multe ori m-am regăsit și eu în situațiile astea, lasă-mă să-ți dau câteva idei.

Tipuri de ținute potrivite la locul de muncă

Bineînțeles, contează foarte mult și unde lucrezi. Unele locuri de muncă cer ținute mai stricte, mai formale, altele nu pun deloc accent pe acest lucru. Trebuie să ții cont și de asta în alegerea pe care o faci, dar să ai și o amprentă personală ca să te poți simți bine în hainele pe care le porți.

  1. Ținute formale.

Poți opta pentru acest stil business. Nu știi ce s-ar încadra în această categorie? Ai foarte multe opțiuni. Spre exemplu, poți alege compleuri dama office. Sunt compleuri cu pantaloni și sacou, cu fustă și sacou; nu te teme să îți pui amprenta personală la ținuta pe care o alegi. Poate nu obișnuiești să porți fuste, în acest caz, optează pentru pantaloni la care să adaugi niște pantofi cu toc. Alegerea culorilor și modelelor îți aparține în totalitate.

De asemenea, poți opta pentru o rochie, căreia să îi adaugi un sacou. Sunt foarte multe combinații pe care le poți face și pe care să le adaptezi în funcție de gusturile tale personale. Pe mbgcollection.ro găsești tot ce ai nevoie pentru un look formal, numai bun pentru birou.

  1. Ținute business, dar casual în același timp

Ele sunt potrivite pentru majoritatea locurilor de muncă desfășurate în birouri. Dacă vrei să fii mai confortabilă și să te simți mai în largul tău, poți alege să porți un blazer cu pantaloni chino. Dacă mergi pe alegerea unui blazer în culori mai neutre, ar veni perfect o cămașă elegantă. În această categorie intră și rochiile casual, ușor elegante. Poți alege o rochie croită lejer, cu imprimeuri simple, pe care să o accesorizezi cu brățări sau cercei discreți.

  1. Ținute casual

Dacă lucrezi într-un mediu relaxant, care nu îți impune un dress code anume, poți merge oricând pe varianta casual. Poți merge pe varianta unei fuste de lungime medie, pe care să o asortezi cu un tricou mai elegant. Sau apelează la o pereche de jeans și o cămașă lejeră.

Fă-ți experiența de la locul de muncă mult mai plăcută prin alegerea unei ținute care să te facă să te simți confortabilă și bine în pielea ta.

Contact:

0729 834 162

office@mbgcollection.ro