Relatările unei cliente DY Fashion: “Mi-am găsit o rochie elegantă. M-am simțit ca o vedetă!”

Posted by

Tu câte vedete cunoști? Iată cum o rochie elegantă de la DY Fashion te poate pune în lumina reflectoarelor – figurativ vorbind, desigur. Află în acest articol cum să strălucești!

Lights, camera, action: “De mult timp, aveam stări de anxietate când știam că trebuie să mă prezint la un eveniment cu dichis.” spuse clienta, pe un ton ușor dezamăgit, aproape nostalgic. “Aveam tot felul de scenarii în cap; că o să mă strângă rochia, că am colăcei pe care toată lumea îi va observa, că nu mi se potrivește… și tot așa, până când găseam o scuză pe ultimul moment să nu mă mai duc. Seara, mă copleșeau stările depresive, știind că ratez distracția. În orice caz…” clienta zâmbește dulce-amărui. “Am zis să mai încerc o dată, să-mi iau o rochie eleganta în care să mă simt bine. Așa am ajuns la DY Fashion.”

Sunt o femeie plinuță, însă asta nu m-a oprit!”

De prea multe ori am găsit rochii pe gustul meu, doar că cea mai mare mărime îmi era puțin prea mică. Acel puțin este deseori destul să-ți sfărâme orice stimă de sine. Din fericire, la DY Fashion am găsit și mărimi plus size! Am găsit modele impecabile, care să mă avantajeze. Aici, mă adresez femeilor care se regăsesc în povestea mea: nu v-ați săturat ca rochiile plus-size din magazinele de rând să arate precum un sac de cartof?”

La acest statement, intervenim cu o întrebare, pentru a clarifica la ce s-a referit. Clienta a menționat faptul că se referă la acele rochii oversized cu croi drept și aspect pătrățos, colorate cât mai simplu. Uneori, aceste rochii nu avantajează silueta. Ca mic disclaimer, acest tip de rochie poate fi avantaja unele persoane – ține de gusturi!

Am aflat cum să aleg rochia potrivită!”

“Înainte de a comanda rochia, m-am documentat puțin pe internet. Având în vedere că mă număr și eu în rândul femeilor cu formă de pară a corpului, am aflat că o rochie cu brâu m-ar avantaja.”

Mai apoi, clienta a mărturisit că nu știe despre celelalte tipuri de corp deoarece nu o privesc, însă putem completa noi cu informații suplimentare! Corpurile în formă de pară sunt puse în evidență de rochiile care au un brâu sub bust sau croiurile în tip A.

Alte forme sunt:

  • Triunghiular sau atletic: avantajate de decolteuri în V
  • Dreptunghiulare: avantajate de rochiile de tip wrap sau empire
  • Măr: avantajate de rochiile drepte, cu croi drept
  • Clepsidră: avantajate, în general, de orice tip de rochie

A sosit ziua evenimentului și momentul adevărului.

“Am probat rochia de îndată ce a ajuns, însă nu pot spune că am purtat-o prin casă, pentru a verifica dacă mă simt comod pentru o zi întreagă. Așadar, având în vedere că am fost invitată la nunta celei mai bune prietene, am zis că nu pot rata așa ocazie. Am purtat rochia!”

Clienta a lăsat o recenzie bună magazinului online de unde a cumpărat rochia, DY Fashion.

În această recenzie, a scris: “Toată noaptea am primit complimente. Mi s-a spus că arat de milioane, de parcă sunt de pe covorul roșu și că sunt precum vedetele de la Hollywood! Deși am fost machiată și am avut pantofi și accesorii elegante, rochia a fost elementul principal, care ieșea în evidență. Să fiu complet sinceră, m-am simțit puțin prost. Cred că mireasa era geloasă.”

Despre DY Fashion, pe scurt

Această poveste cu final fericit a fost posibilă doar mulțumită magazinului online de articole vestimentare DY Fashion. Rochiile din acest magazin sunt diverse, potrivite pentru orice ocazie. Tot aici vei găsi și alte haine pentru orice sezon sau gust!

Cut! That’s a wrap. Nu trebuie să ajungi pe marile ecrane ca să fii vedeta propriei tale persoane. Comandă acum rochia perfectă de la DY Fashion!

Contact:

0376.44.88.00

contact@dyfashion.ro