produse de curatenie

Ce produse de curatenie folosesti pentru casa?

Posted by

Care sunt cele mai potrivite solutii de curatat suprafetele din casa? Va intreb asta pentru ca de curand am luat parte la o discutie aprinsa intre doua doamne despre produsele de curatat. Stiu ca in prezent exista produse de curatat pentru orice tip de suprafata, chiar si pentru mobilier, haine sau alte tipuri de materiale, dar cu toate astea care ar fi cele mai potrivite pentru casa?

De fapt care sunt produsele care nu trebuie sa lipseasca din locuinta? Si de unde puteti achizitiona toate aceste produse? La intrebarea de unde pot achizitiona produse pentru curatenie si igienizare am primit un raspuns promt, de la o doamna foarte bine informata in acest domeniu, ce mi-a dat de inteles ca pot gasi produse optime pe www.clinit.ro. Si cu toate ca pe piata sunt o multime de astfel de site-uri, raportul dintre pret si calitatea produselor este unul bun, fata de alte site-uri concurente.

Dar pana la urma nelamurirea mea se concentreaza in jurul unei singure intrebari si anume de ce produse am nevoie? In linii mari mi-am trasat o lista cu tipul de produse necesare pentru locuinta. Iar cand vorbim de o clasificare a lor lucrurile par destul de simple, pentru ca vom avea nevoie de:

  • produse de curatat pentru bucatarie;
  • produse de curatat pentru baie;
  • produse de curatat pentru camere (dormitoare);

Practic pentru fiecare incapere exista cel putin un produs de curatare pe care sa-l folosesti. Iar toate aceste produse sunt necesare intr-o casa, deoarece produsele pentru bucatarie nu sunt potrivite pentru ingrijirea suprafetelor si a mobilierului din dormitoare. In plus eficienta produsului difera de la o suprafata la alta. Si cu parere de rau va spun ca daca intamplator nu utilizati produsul potrivit pentru o numita suprafata o puteti deteriora.

In ce conditii se pot utiliza aceste produse de curatat?

In primul rand, daca sunt luate toate masurile de siguranta si se respecta toti acei parametrii notati pe eticheta produsului, cu siguranta nu veti avea nici un fel de probleme. Si stiu ca, de obicei, multe din produsele de curatare trebuie sa le utilizati cu mainile acoperite pentru a nu va provoca rani. Iar un lucru foarte important pe care cred ca toata lumea il stie – nu trebuie sa lasati aceste produse la indemna copiilor. Pe langa toti acesti factori trebuie sa aveti in vedere si masurile de siguranta pentru voi, cei care utilizati toate aceste produse.

produse de curatenie
produse de curatenie

Iar mai in gluma, mai in serios sunt tipuri de produse pentru curatenie ce pot provoca diverse alergii. De aceea este indicat ca de fiecare data cand achizitionati astfel de produse sa fiti atenti si sa cititi etichetele acestora, cu pasii de utilizare si advertisentele necesare inscrise in acel loc. Chiar daca intr-o oarecare masura acele etichete ni se par plictisitoare si indescifrabile, pentru ca au un scris foarte mic, ele isi gasesc utilitatea in permanenta. Oricat de greu ar fi sa cititi toate aceste etichete ele se impun, intrucat legea trebuie respectata si cu atat mai mult ca vorbim despre sanatatea si viata oamenilor.