mobila

Cum iti poti reorganiza mobila din locuinta

Posted by

Nu stiu de unde am avut inspiratia sa ma trezesc sa scriu aici, in acest articol, despre cum iti poti reorganiza mobila din locuinta ta. Poate ca dupa ce am vizualizat cateva minute bune dintr-un material de genul cum iti poti redecora casa mi-am zis ca n-ar fi rau sa scriu si aici cate ceva despre asta. Nu am inteles inca de ce foarte multe persoane cand se gandesc la reorganizarea locuintei confunda lucrurile si spun ca isi vor picta peretii in alte culori.

Ei bine, eu cand vorbesc despre reorganizarea locuintei nu ma gandesc intocmai la acest lucru de a picta peretii, ci mai degraba la o aranjare a tuturor elementelor din incapere astfel incat sa ma pot bucura de un spatiu mult mai generos pentru mine. Si nu stiu daca am mai vorbit sau scris despre acest lucru, dar imi plac foarte mult spatiile mari si libere, in special acele spatii ce au parte de ferestre de dimensiuni mari si sunt foarte luminoase.

Nu cred ca as avea rabdarea necesara sa spun de ce prefer aceste lucruri, dar printre multe altele trebuie sa recunosc faptul ca putina reorganizare a lucrurilor, indiferent de spatiu nu strica nimanui. Pe de alta parte ma gandeam ca noua modalitate de a te bucura de spatiu mai mult este sa apelezi la o mobila putin mai diferita fata de cea clasica pe care o stim si cu care ne-am obisnuit.

Iar cand spun de mobila moderna si diferita nu ma gandesc in mod expres la calitatea materialelor din care sunt realizate aceste obiecte de mobilier. De foarte multe ori suntem tentati sa cumpram mobila in functie de trei parametri:

  • calitatea materialelor din care sunt realizate obiectele;
  • designul acestora;
  • si mai apoi utilitatea acestora;

Iar eu una sunt tentata sa spun ca sunt atrasa mult mai mult de ceea ce inseamna utilitatea mobilei decat de celelalte, deoarece nu imi place sa ma impiedic de mobila prin casa. De aceea m-am gandit ca ar fi oportun sa las aici unul dintre filmuletele pe care le-am vizualizat cu obiecte de mobilier putin mai diferite asa cum le spun eu. Si oricum ar fi m-am gandit ca poate acest subiect va poate interesa, mai ales ca majoritatea oamenilor sunt pusi pe schimbari prin locuinta pe timp de primavara – vara, iar in cazul acesta cateva ponturi nu strica.

https://www.youtube.com/watch?v=Qp6O3W-TfiU