Spectacol aviatic pe 13 mai la Strejnic

Posted by

Nu am sa te intreb ce vei face in aceasta scurta vacanta de 1 mai, caci stiu sigur care va fi unul dintre raspunsurile tale. Stiu ca unul dintre acele raspunsuri va fi ceva de genul: voi merge la mare, voi merge la munte sau voi face un gratar in aer liber. Cu totii stim ca aceste raspunsuri sunt cele mai folosite cu atat mai mult cu cat asta facem de cativa ani si nimic nu se schimba in activitatile noastre pentru relaxare.

In schimb eu vin cu o provocare pentru tine si nu pentru aceasta minivacanta ci pentru data de 13 mai anul curent. De fapt va anunt ca pe aceasta data puteti merge pe aerodromul din Strejnic, intre orele 13.00 – 18.00 pentru a urmari spectacolul aviatic – Ploiesti Airshow 2017. Nu stiu de ce, dar chestia asta suna mult mai bine decat un simplu mers la padure si facut gratar.

Cel putin in opinia mea e o alegere mult mai buna spectacolul aviatic decat cea de-a doua varianta. Cum pentru acesta scurta vacanta nu m-am sinchisit sa ajung undeva in mod special, cred ca voi ramane in apropiere de casa in incercarea de a-mi termina cartile de citit si picturile pe panza. Sau poate cine stie voi ajunge fara sa vreau in cu totul si cu totul alte locuri.

Mi-am zis ca momentan nu ar fi cazul sa-mi mai programez ceva pentru ca de obicei nu se intampla asa cum imi doresc eu, ba din contra se intampla intocmai pe dos. Ce-i drept acest weekend prelungit cu ocazia zilei de 1 mai este binevenit, caci putina pauza nu strica nimanui. Nu stiu cu ce propuneri veniti voi pentru acest sfarsit de saptamana, dar eu stiu sigur ca primul lucru pe care il voi face imediat dupa ce voi ajunge acasa ar fi acela sa dorm, deoarece am avut o saptamana foarte, foarte incarcata si nu am putut sa ma odihnesc suficient.