Unde se va muta Teatrul Ciufulici

Posted by

Veste buna pentru cei mici. Daca al tau micut este iubitor al teatrului pentru copii trebuie sa-ti amintesc faptul ca peste cateva saptamani locatia teatrului Ciufulici va fi alta decat cea din prezent. De fapt putem spune ca in sfarsit au luat sfarsit reparatiile la cladirea ce era in stare avansata de degradare unde Teatrul Ciufulici a fost infiintat.

Tot aici, la acest capitol mai trebuie spus ca in acea cladire si-a desfasurat activitatea si Teatrul de Revista, iar pana nu demult in aceasta cladire se depozitau decorurile pentru Teatrul Toma Caragiu. Lucrarile pentru renovarea acestei cladiri au inceput inca din anul 2013, in urma unei sponsorizari a Fundatiei Timken.

Una peste alta micutii se vor bucura de un spatiu primitor, elegant si in acelasi timp mult mai comod, mai cu seama ca noua sala dedicata spectacolelor pentru copii are un numar de aproximativ 150 de locuri. In ceea ce priveste inaugurarea spatiului reamenajat pentru Teatrul Ciufulici, copiii vor putea lua parte la spectacolul „Lampa lui Aladin” din data de 7 mai.

Cu alte cuvinte Teatrul pentru copii isi deschide portile intr-o locatie noua si primitoare, ce are sediul pe Bulevardul Independentei langa sediul Finantelor Publice. Mai multe poze cu noua locatie si sala unde vor avea spectacolele gasiti pe Observatorul Prahovean.

Astfel ca cei interesati isi pot achizitiona bilete din timp de la agentia teatrului, mai ales ca duminica, 7 mai, vor avea loc doua spectacole. Unul de la ora 10.30, iar celalalt va avea loc la oara 12.00.