feb. 6

Curiozitati despre masajul erotic

Curiozitati despre masajul erotic

Probabil si tu ai auzit o multime de lucruri despre masajul erotic. Unele persoane il asociaza cu vulgaritatea, altele incurajeaza o astfel de activitate si calca cu drag pragul saloanelor de pe piata de profil si asa mai departe. Dupa cum observi, parerile vizavi de masajul erotic sunt impartite si se aseamana parca cu o lupta dintre bine si rau.

Indiferent de ce parte esti, nu strica sa stii cateva lucruri despre masajul erotic. Bineinteles, nu voi intra in amanunte, pentru ca o astfel de experienta este unica de la o persoana la alta, insa vreau doar sa scot in evidenta o serie de lucruri mai putin stiute despre aceasta ramura a seductiei.

  • Masajul erotic te poate feri de dureri

Da, ai auzit bine. Masajul erotic va stimula eliberarea endorfinei din corpul tau, substanta responsabila de ameliorarea si combaterea durerilor diverse. Cu cat corpul tau poate secreta o cantitate mai mare de endorfina, cu atat mai bine pentru tine.

De ce sa apelezi la medicamente ori de cate ori simti o durere intr-o anumita zona a corpului cand poti, la fel de simplu, sa alegi alternativa clasica pentru tratarea lor? Masajul clasic poate stimula eliberarea endorfinei, insa nu la fel de bine ca cel erotic, cel care vine la pachet cu o nota de senzualitate.

  • In timpul unei sedinte de masaj erotic, receptorii din varful degetelor pot face minuni

Adoram sa fim masati sau cel putin mangaiati ori de cate ori ne simtim epuizati. Chiar si trecerea unui deget pe suprafata pielii mainilor, de exemplu, poate face minuni. Stii de ce? Ei bine, pentru ca 3.000 dintre receptorii tactili din corpul nostru se afla doar in varful unui deget.

Cum poti testa acest lucru? Incerca cireasa de pe tort din cadrul salonului popular de masaj erotic din Bucuresti si anume masaj Artemis. Acest tip de masaj este realizat cu ulei de argan, deci iti dai seama cat de bine se va simti orice trecere a mainilor maseuzei peste corpul tau. Sa nu mai vorbim ca, pe langa o portie de relaxare completa, masajul Artemis realizat cu ulei de argan are grija si de pielea ta – impiedica aparitia vergeturilor, reduce semnele provocate de acnee si reintinereste pielea.

  • Masajul erotic de cuplu poarte alunga monotonia deja instalata

Multe cupluri se plang in zilele noaste de faptul ca intre ei s-a instalat monotonia si parca orice ar face nu e suficient pentru a o combate. Este si normal sa afirme acest lucru daca nu au avut parte de o sedinta de masaj erotic pentru cupluri – alternativa prin care monotonia poate fi indepartata eficient.

Pentru ca e luna iubirii, salonul Artemis din Bucuresti ii invita pe toti cei care vor sa traiasca o experienta desprinsa din sfera banalului sa le calce pragul. Masajul de cuplu poate fi cadoul pe care el si ea si-l doresc de Dragobete, insa nu au avut curaj pana acum o spuna. El se poate desfasura in compania unei masueze sau a mai multor maseuze, insa mai multe detalii de acest gen se regasesc direct pe site, acolo unde se pot face si programari – masajclub.ro.