De ce iubesc produsele EpilatPRO.ro

Posted by

Eu sunt innebunita dupa produsele de epilare, inclusiv de aparatura cu care incalzesc ceara, ustensilele pe care le folsoesc pentru aplicarea si indepartarea ei, dar si a uleiurilor pe care le folosesc dupa epilarea in sine. Si pentru ca pun mare pret pe intreg procesul de epilare, mereu aleg cele mai bune produse pentru a realiza acest lucru. De aceea, eu aleg mereu sa cumpar de pe EpilatPRO.ro, deoarece stiu ca acestia pun la dispozitia clientilor doar produse profesionale, care se folosesc chiar si in cele mai mari saloane de cosmetica din tara. Acesta este un motiv mai mult decat convingator pentru mine si factorul care m-a determinat sa le aleg produsele.

De regula, eu folosesc pasta zahar epilat, pentru ca mi se pare ca aceasta nu face atat de multa mizerie. O folosesc pe toate zonele corpului in care creste parul inestetic si ma bucur de rezultatel foarte bune, ca la salon, pentru ca deja stapanesc aceasta tehnica foarte bine. In acelasi timp, nu pot sa nu folosesc parafina tratamente, indiferent de tipul acesteia, deoarece parafina impiedica pierderea apei din piele ducand la o hidratare crescuta a acesteia, hraneste, catifeleaza si calmeaza pielea. De asemenea, tratamentul este ideal atat pentru pielea uscata si lipsita de elasticitate, cat si pentru orice alt tip de piele.

Tratamentul cu parafini, in cazul in care nu stiati, este o terapie termica naturala care hidrateaza, hraneste si repara pielea si se foloseste in saloanele profesionale de cosmetica. Utilizat ca un produs cosmetic pentru corp, parafina incalzita este aplicata in straturi subtiri pentru a sigila pielea, prevenind astfel pierderea apei, crescand hidratarea pielii cu pana la 50%. Alte beneficii importante ale tratamentului cu parafina include si capacitatea de relaxare a pielii, deschiderea porilor, eliminarea toxinelor, stimularea circulatiei si crearea unui sentiment profund relaxant de seninatate pe care o resimti dupa.

De cand folosesc tratamentele cu parafina, pot spune ca pielea mea arata si se simte mai bine ca niciodata. Si va recomand si voua sa le incercati, daca nu ati avut pana acum tangente cu ele, pentru ca rezultatele sunt vizibile si semnificative. Pentru a putea aplica acest tratament, topiti parafina in incalzitor pana cand aceasta atinge temperatura potrivita aplicarii. Apoi se aplica pe zona dorita de cel putin trei ori pana cand se formeaza un strat ca un material plastic. Dupa care se pun mai intai manusile / botoseii din celofan, iar apoi manusile / botoseii din bumbac pentru a mentine temperatura constanta in timpul tratamentului sau puteti sa infasurati zona respectiva intr-un prosop pentru mentinerea temperaturii aproximativ 10 minute.

Pentru mai multe detalii sau informatii legate de aceste tratamente cu parafina, dar si despre alte produse de epilare, gasiti pe EpilatPRO.ro – site care pune la dispozitia tuturor clientilor doar cele mai bune si profesionale produse de epilat. Iar preturile lor sunt extrem de accesibile, astfel incat sa puteti s ava bucurati de rezultate ca la salon direct de la voi acasa. Simplu, rapid si cu bani economisiti – asa as descrie eu cumparaturile facute de pe EpilatPRO.ro! Vi le recomand cu cea mai mare incredere.