Decoratiuni de Paste pentru camera ta

Posted by

Daca si tu iti doresti ceva special de acest Paste ai putea sa-ti decorezi camera. Nu te ingrijora, doar nu iti spun sa-ti schimbi culoarea camerei tale si nici sa muti piesele de mobilier de pe acolo. Mai degraba ai putea incerca ceva mult mai usor si mai eficient, cel putin aspectul camerei tale o sa se imbunatateasca. Iar daca te gandesti de unde vei face rost de materiale mai simplu nici ca se poate.

Poti bineinteles sa folosesti lucrurile de care nu mai ai nevoie si pe care iti doresti sa le arunci la cosul de gunoi. Gandeste-te ce ai putea face dintr-un cofrag vechi de oua, cateva sticle goale, cartoane, cateva nuante de vopsea si poate de ce nu cateva coji de oua. Nu iti spun ca trebuie sa inventezi tu acum ceva, ci doar sa urmezi cativa pasi, pe care altii i-au incercat cu mult inaintea ta si au reusit sa realizeze ceva.

Tot ce trebuie sa faci tu mai intai si intai este sa te asiguri ca vrei o schimbare, ca iti doresti sa schimbi putin aerul si aspectul camerei tale, iar dupa aceea lucrurile vor deveni usoare. Nu trebuie sa te confrunti cu cine stie ce nebunie, ci doar sa-ti lasi imaginatia si inspiratia sa-si faca putin de cap. Sunt sigura ca vei reusi acest lucru fara prea multa bataie de cap. Si pentru ca imi doresc sa vin in ajutorul tau am sa-ti las un scurt material cu cateva idei indraznete in speranta ca vrei sa iti creezi si tu ceva asemanator.

https://www.youtube.com/watch?v=kQNi8la1cvU