intalnire bloggeri

Prima intalnire a bloggerilor pe anul acesta

Posted by

Prima intalnire dintre bloggeri de anul acesta a avut loc vineri seara, intr-un pub din Ploiesti. Cu siguranta lucrul acesta a reprezentat un motiv de entuziasm pentru cei prezenti la intalnire si un motiv de curiozitate pentru cei ce nu au putut sa ajunga la aceasta intalnire. Iar entuziasmul celor prezenti il puteti regasi in articolele scrise de organizatorul intalnirii dintre bloggeri, dar si a altor participanti cu un lung sir de ani experienta, cat si de la cei mai tineri in ceea ce inseamna scrisul si postarile pe blog.

intalnire bloggeri
intalnire bloggeri

Si poate ca cel mai indreptatit sa ne povesteasca despre tot ce s-a intamplat la acest eveniment este chiar organizatorul, Bogdan Dinu, cel ce a avut initiativa de a face acest lucru si de a-si sarbatori activitatea pe blog intr-o maniera putin mai diferita fata de ceea ce ne-am obisnuit.

Cum dupa fiecare acest tip de intalniri apar diferite reactii, de aceasta data sper ca aceste reactii sa vina intr-un mod pozitiv si de ce nu sa se materializeze in diverse proiecte importante pentru societatea din care provin bloggerii. Si mai mult decat atat incerc sa-mi stapanesc curiozitate de a afla pe cand o viitoare intalnire intre bloggeri.