Decoreaza gradina primavara asta!

Posted by

Nu stiu ce planuri v-ati facut voi in aceasta primavara, dar eu una sunt foarte hotarata sa-mi decorez gradina. Desi parintii mei m-au avertizat ca nu vor schimbari majore, trebuie sa recunosc faptul ca imi doresc ceva mai mult pentru zona mea de recreere. Si chiar daca pentru multi dintre voi pare ciudat, chiar nu as vrea sub nici o forma sa las aspectul trist de acum sa-mi strice creativitatea mea si planurile pentru zilele viitoare.

Nu cred ca voi tine prea mult cont de ceea ce vor parintii mei, eu deja am planuit cate ceva si inevitabil voi realiza aceste lucruri. In schimb cred ca pentru aceste mici schimbari din gradina voi opta mai mult pentru materialul de plastic. Am gasit si cateva fotografii in care erau folosite bidoane de plastic sub diverse forme. Pana una alta cred ca voi folosi aceasta metoda plus pietrele pictate anul trecut, caci le-am pus la pastrare si cred ca de aceasta data imi vor fi de mare ajutor.

Si mai mult decat atat as putea realiza diverse ghivece fantezie pe care sa le raspandesc prin gradina. Dar toate astea imi vor lua foarte mult timp de care nu dispun acum. Stiu ca as putea sa-mi rog una dintre verisoare sa ma ajute, dar asta nu este prea corect si frumos din partea mea.

Iar cu cat timp voi sta mai departe de laptop si calculator, cu atat va fi mai bine si voi reusi sa ma reaxez fara sa mai dau de internet. In plus m-as putea bucura de aerul proaspat al primaverii si de cantecul pasarelelor ce s-au cuibarit la streasina casei mele. Sunt insa foarte fericita ca voi putea sa refolosesc acele peturi si chiar le pot da o alta forma.