Delicii interzise in post

Posted by

Mor de pofta! In dimineata asta am m-am trezit cu o pofta fantastica de ceva dulce, de ceva bun pe care sa-l savurez. Imi plac prajiturile! In special cele de ciocolata, dar mama a binevoit sa-mi strice cheful si sa-mi aminteasca de faptul ca inca suntem in post. Ufff… Abia astept sa treaca aceasta perioada si sa pot sa-mi satisfac aceasta dorinta a mea.

Ceea ce este mai ciudat este faptul ca eu nu prea am avut parte de astfel de stari, mai ales pofte. Poate ca am visat mult prea frumos decat m-am asteptat sau poate ca am o lipsa foarte mare de zahar in sange. Caci eu una nu am mai mancat ceva dulce de foarte mult timp. Si cu toate astea mai trebuie sa am rabdare vreo 2 saptamani si ceva si dupa ma pot infrupta din ceea ce imi place.

Si uite asa in aceasta perioada de tinut pofta in cui imi dau seama ca am din ce in ce niste mofturi, pe care pana acum nu le-am cunoscut. In plus e aiurea sa iti spuna cineva ce sa mananci, ce sa faci si unde sa mergi. Ma intreb ce importanta mai are postul asta daca il faci doar din obligatie si nu simti sa faci asta.

Ma uit in jur si vad ca multe dintre persoanele pe care le cunosc sunt la fel si desi spun in gura mare ca totul este pe placul lor, cand se ascund si sunt singuri isi dau seama ca nimic nu este pe placul lor. Poate ca unii dintre noi ar trebui sa aiba putin curaj si sa spuna ceea ce simt.

Pe de alta parte eu nu am de ce sa ma plang deoarece intotdeauna fac ceea ce imi doresc fara sa dau prea multe explicatii, iar asta imi confine. Sper sa rezist pana de Paste si sa nu ma ating de prajituri.